Νέες σκηνές έντασης, αντεγκλήσεων, φωνών και σπρωξιμάτων προέκυψαν πριν από λίγο σε συνεδρίαση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας, όπως αυτές που υπήρξαν και στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την έναρξη της συνεδρίασης, υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη από άλλες περιοχές προπηλάκισαν μέλη της Οργάνωσης που πρόσκεινται στην πλειοψηφία και προσέρχονταν στη διαδικασία. Οι αντεγκλήσεις έφτασαν, δε, μέχρι το σημείο οι υποστηρικτές του πρώην προέδρου του κόμματος να χειροδικήσουν κατά μελών της οργάνωσης.

Η συνεδρίαση είχε προγραμματιστεί προκειμένου να συζητηθούν τα προσυνεδριακά κείμενα ενόψει του έκτακτου συνεδρίου του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την συλλογή στοιχείων και υπογραφών από τον Στέφανο Κασσελάκη, κίνηση που έχει γίνει δεκτή με ιδιαίτερη σφοδρότητα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι λένε κύκλοι του έκπτωτου προέδρου

Κύκλοι που πρόσκεινται στον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, λένε από την πλευρά τους πως «από την αρχή συμμετείχαν και συμμετέχουν μόνο μέλη της ΟΜ Καλλιθέας. Τα περί μεταφερόμενων είναι fake news» και σημειώνουν

«Είμαστε όλοι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχουν Kasselistas κόντρα στα μέλη του… ΣΥΡΙΖΑ. Μας έχει διώξει κάποιος και δεν το γνωρίζουμε;».

Η συνεδρίαση στην Καλλιθέα είχε προγραμματιστεί προκειμένου να συζητηθούν τα προσυνεδριακά κείμενα ενόψει του έκτακτου συνεδρίου του κόμματος.