Χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής μεταφοράς ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στο Μενίδι, όπου και πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση σε καφέ της κεντρικής πλατείας.

Παράλληλα, ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με στελέχη της περιοχής, λίγο πριν ξεκινήσει περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδας (Έδεσσα, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα και Γιαννιτσά) κι εν μέσω αναστάτωσης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης χρησιμοποίησε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για να μετακινηθεί, όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω εικόνες:

 

 

Πάνω από 9.000 εγγραφές στο νέο site του Στέφανου Κασσελάκη κατά τις 18 πρώτες ώρες λειτουργίας του

Περισσότερες από 9.000 εγγραφές μελών έχουν πραγματοποιηθεί κατά τις πρώτες 18 ώρες λειτουργίας του νέου site του Στέφανου Κασσελάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν γίνει 9.387 εγγραφές μελών από όλη τη χώρα και 2.172 εγγραφές εθελοντών, οι οποίες είναι ελεγμένες.

Διάσπαση και νέα σενάρια για διαγραφή

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για προσπάθεια δημιουργίας παράλληλου κόμματος ή παρακόμματος από τον Στέφανο Κασσελάκη και τονίζουν πως ο ίδιος προσπαθεί να μετρήσει τις δυνάμεις του ενόψει του Συνεδρίου ώστε να να δει αν θα φτάσει ως εκεί ή αν θα αποχωρήσει νωρίτερα και προχωρώντας στο μέλλον ακόμα και στη δημιουργία δικού του κόμματος.

Πάντως, δεν είναι απίθανο την Πέμπτη στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας να τεθεί εκ νέου το ενδεχόμενο της διαγραφής Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού στελέχη θεωρούν πως ο ίδιος επιμένει σε καλέσματα προς τον κόσμο, μιλάει για επιχείρηση «ρευστοποίησης» του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιώντας μάλιστα ότι τα μέλη της ΚΕ θα εισπράξουν την οργή του κόσμου.

Υπενθυμίζεται εξάλλου πως το Σάββατο στην εκρηκτική συνεδρίαση της ΚΕ ο πρώην οικονομικός διευθυντής του κόμματος Θύμιος Γεωργόπουλος επανέφερε την πρόταση διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη.