«Έχουμε μια πολύ μεγάλη δυνατότητα, μετά από όλη αυτή τη διαδικασία, να πορευτούμε πολύ πιο ενωμένοι και πολύ πιο συνθετικά», δήλωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ», με τη δημοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα.

*Διβάστε ακόμα: Βάσω Παπανδρέου: Πέθανε σε ηλικία 80 ετών η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

«Είναι μια πολύ μεγάλη ευθύνη και μια πάρα πολύ μεγάλη δυνατότητα αυτή η οποία μας δίνεται να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και να μπορέσουμε να απευθυνθούμε στην ελληνική κοινωνίαπροκειμένου να κάνουμε ισχυρή αντιπολίτευση. Όλο αυτό το διάστημα που γύρισα όλη την Ελλάδα το αίτημα της κοινωνίας ήταν ότι δεν πάει άλλο με αυτή την κατάσταση. Δεν πάει άλλο με τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη. Δεν μπορεί να συνεχίσει ένα κουτσό πολιτικό σύστημα όπου έχεις μία κυβέρνηση από τη μία μεριά και μια αντιπολίτευση η οποία είναι πολύ χαμηλά, χρειάζεται ισχυρή αντιπολίτευση, σοβαρή, δυνατή και μια άλλη εναλλακτική προοδευτική δύναμη διακυβέρνησης όταν γίνουν εκλογές. Αυτός είναι ο στόχος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα αν επικοινώνησε μαζί της ο κ. Ανδρουλάκης, απάντησε: «Εσείς οι δημοσιογράφοι θέλετε να μένετε, και καλά κάνετε από τη μεριά σας, στο αν υπήρξαν τηλεφωνήματα, αλλά δεν είναι αυτή η ουσία της πολιτικής. Η ουσία της πολιτικής είναι πώς την επόμενη μέρα θα μπορέσουμε να πορευτούμε όλοι μαζί, διορθώνοντας ό,τι αρρυθμίες ή λάθη υπήρξαν και έγιναν στο παρελθόν και πώς θα μπορέσουμε να πορευτούμε με ένα ΠΑΣΟΚ το οποίο θα δίνει απαντήσεις στα προβλήματα της κοινωνίας».

Στη συνέχεια, στην ερώτηση αν θα ανταποκριθεί σε ένα κάλεσμα από τον κ. Ανδρουλάκη, απάντησε: «Πάντα ανταποκρίνομαι στην πρόταση της παράταξης, των προέδρων και πάντα υπηρετούσα, υπηρετώ και θα υπηρετώ την παράταξή μου και βεβαίως και τους προέδρους».