Νέους τριγμούς στην Κουμουνδούρου προκαλεί η συνεχόμενη εσωστρέφεια στο ΣΥΡΙΖΑ, με τα συντροφικά μαχαιρώματα να μην έχουν τέλος. Λίγη ώρα μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ξέσπασε νέα κόντρα μεταξύ του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Παύλου Πολάκη και της βουλευτή Επικρατείας Έλενας Ακρίτα, με αφορμή τα όσα είπε ο πρώτος στη συνεδρίαση για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Με ανάρτησή της στο Facebook η Έλενα Ακρίτα κάλεσε τον Παύλο Πολάκη να απαντήσει ευθέως αν είπε στη συνεδρίαση της ΠΓ τη φράση: «Αυτό το ΠΡΑΜΑ πρόεδρος δεν βγαίνει. Όσα λέει και κάνει ο Κασσελάκης μοιάζουν με τον αδολφοχιτλερισμό».

«Αλήθεια το ξεστόμισες αυτό, Παύλο Πολάκη;», ανέφερε αρχικά η Έλενα Ακρίτα στην ανάρτησή της.

Δείτε την ανάρτηση

akrita1

Ο βουλευτής Χανίων απάντησε, επίσης μέσω Facebook, λέγοντας ότι κυκλοφορούν διάφορα για τα όσα είπε, και παρέθεσε την τοποθέτησή του στην ΠΓ:

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ανέφερε:

«Επειδή κυκλοφοράνε διαφορα για αυτά που είπα στην πολιτική γραμματεία…

Τα ακριβή λόγια ήταν : Συμφωνώ με την εισήγηση γιατί αυτά που είπε στις συνεντεύξεις του είναι απαράδεκτα και αποκρουστικά.Ad

Η αναφορά πως ντρέπεται να χάσει από βουλευτή του δείχνει έναν εγωπαθή νάρκισσο και η αναφορά περί συμμετοχικής αμεσοδημοκρατίας δείχνει αδολφοχιτλερισμό!!! Για να λέμε όλη την αλήθεια, εσείς οι 87 κλπ την έχετε κάνει τη μαλακία με τον αποκλεισμό και τώρα το παίζει πληγωμένος-παραπονεμένος πρίγκηπας!! Αν έρθει κανονικός κόσμος να ψηφίσει αυτός ο νάρκισσος δεν θα βγει πρόεδρος!! Κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διώξει κόσμο και κάποιοι από τους 87 με συνεντεύξεις τους κάνουν το ίδιο !!

Θέλω οπωσδήποτε να προστεθεί στο κείμενο της απόφασης σήμερα αναφορά στα Ελληνοτουρκικά και τα μυστικά παζάρια ου Μητσοτάκη που είναι απαράδεκτα και επίσης αναφορά στις κινητοποιήσεις των υγειονομικών. Τέλος να πως πως ενώ Σύριζα, ΚΚΕ, και ΝΕΑΡ ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας μου σήμερα από τη μήνυση του Άδωνη και είχαμε τρία παρών από ανεξάρτητους, η Λινού ψήφισε ναι στην άρση. Το αναφέρω για να πέφτουον τελείως οι μάσκες για το ρόλο της κυρίας που έδινε συγχαρητήρια στον Άδωνη το Γενάρη».

Οι αναφορές του Παύλου Πολάκη για την ανάγκη «να ψηφίσει ο κανονικός κόσμος» προκάλεσαν νέα ανάρτησή από την Έλενα Ακρίτα η οποία του έθεσε το ερώτημα «ποιος είναι ο κανονικός κόσμος ακριβώς»;

polakis1

 Ο βουλευτής Χανίων απάντησε εκ νέου στην Έλενα Ακρίτα λέγοντας: «Έλα κομένες οι αηδίες!!».

polakis2