Περιοδεία στη Θεσσαλία πραγματοποίησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές και το νοσοκομείο της Λάρισας. Σε νέα ανάρτηση που πραγματοποίησε ο βουλευτής του κόμματος στο TikTok άφησε ο αιχμές για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλία ένα χρόνο μετά την κακοκαιρία Daniel και τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Σωκράτης Φάμελλος κατά τη διάρκεια της περιοδείας του επισκέφθηκε το νοσοκομείο Λάρισας και επισήμανε κατά την στάση του εκεί ότι «αν έχεις λεφτά, το απόγευμα κάνεις χειρουργείο. Εγώ λέω να κάνεις χειρουργείο χωρίς να έχεις λεφτά».

Μάλιστα, ευχαρίστησε τους υγειονομικούς για την δουλειά που κάνουν στο νοσοκομείο, καθώς το έργο τους είναι ιδιαίτερα δύσκολο

Σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε στην ανάρτησή του ότι διεκδικεί την προεδρία για να αναλάβει την ευθύνη και να μπορέσει να εξασφαλίσει «την επόμενη μέρα και την ενότητα και την αξιοπιστία του κόμματος».

Η ανάρτηση του Σωκράτη Φάμελλου

@sokratisfamellos Η υποδοχή σας στη Λάρισα ήταν συγκινητική. Μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Μαζί ξαναχτίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. #Σωκράτης_Φάμελλος #syriza_restart ♬ original sound - Σωκράτης Φάμελλος


«Φτάνουμε σε λίγο Λάρισα, εδώ στη Θεσσαλία, που πέρυσι πνίγηκε με πολύ μεγάλες ευθύνες της κυβέρνησης του κύριου Μητσοτάκη. Περάσαμε πριν από λίγο από την περιοχή του εγκλήματος των Τεμπών. Ένα έγκλημα που δεν έχει πάρει ακόμα απαντήσεις.

Πάμε στο νοσοκομείο της Λάρισας, που είναι σε κινητοποίηση. Μία ημέρα πανυγειονομικής κινητοποίησης όλη την Ελλάδα. Η κοινωνία θέλει απαντήσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να τις δώσει, αλλά ένας ΣΥΡΙΖΑ σοβαρός και αξιόπιστος. Ξεκινάμε λοιπόν.

Εδώ τώρα υπάρχει εδώ και έξι μήνες ένα κόλπο. Αν έχεις λεφτά, το απόγευμα κάνεις χειρουργείο. Εγώ λέω να κάνεις χειρουργείο χωρίς να έχεις λεφτά.

Αυτό θα αλλάξει. Να σας ευχαριστήσουμε και να σας πούμε ένα μπράβο, γιατί κάνετε κάτι πολύ δύσκολο για τη δουλειά που κάνετε. Είναι ένα δημοκρατικό κόμμα.

Τα μέλη για τον πρόεδρο, με πραγματική επίγνωση, διεκδικώ να αναλάβω αυτή την ευθύνη για να μπορέσω να εξασφαλίσω και την επόμενη μέρα και την ενότητα και την αξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί πρέπει να μπορεί να εξασφαλίσει κάποιος όλα μαζί. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ.

Θέλουμε δουλειά βέβαια, αλλά πρέπει να πάμε πλάτη για εσάς. Εγώ βλέπω και τον γιό μου στο πρόσωπό σας και πρέπει να κάνουμε κάτι. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ».