Στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμφθηκαν χθες, Παρασκευή 18/10, από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος η Όλγα Γεροβασίλη, ο Κώστας Ζαχαριάδης και ο Απόστολος Γκλέτσος.

*Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Προς αναβολή το συνέδριο, σε πορεία διάλυσης το κόμμα με απειλές για αποχωρήσεις βουλευτών - Σκέφτεται την ηγεσία η Ρένα Δούρου

Σε ανάρτησή της, η Σοφία Ιντζιάδου, μέλος της ΚΕ, αναφέρει ότι τα τρία στελέχη παραπέμφθηκαν «έπειτα από ακραίες τοποθετήσεις που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα», ώστε η Επιτροπή Δεοντολογίας «να επιληφθεί των ανωτέρω περιστατικών και να πράξει όσα ορίζει το καταστατικό, επιβάλλοντας αν έτσι κρίνει, τις αναγκαίες πειθαρχικές κυρώσεις».


«Φουντώνουν» οι φήμες περί αναβολής του Συνεδρίου

Μέσα σε αυτό το κλίμα διχασμού και διάσπασης στο κόμμα, «φουντώνουν» τα σενάρια περί αναβολής του Συνεδρίου που - όπως έχει ανακοινωθεί - θα κληθεί να εγκρίνει τις υποψηφιότητες για την προεδρία.

Υπενθυμίζεται ότι το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 8, 9 και 10 Νοεμβρίου και η εκλογή προέδρου στις 24 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει αποφασιστεί.