Για τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην εκπομπή του Mega «Εξελίξεις Τώρα», το μέλος της Κ.Ε του κόμματος Γιάννης Μαντζουράνης.

«Θα μπορούσε να βάλει υποψηφιότητα ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΥΡΙΖΑ; Εκτός από τα τυπικά προσόντα, όπως οι υπογραφές, πρέπει να σέβεται το καταστατικό του κόμματος και τις αποφάσεις των οργάνων. Αυτή την προϋπόθεση δεν την έχει ο κ. Κασσελάκης. Η πλειοψηφία ισχύει όταν τον βολεύει και όποτε δεν τον βολεύει δεν ισχύει», είπε αρχικά ο γνωστός ποινικολογος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d50obnvp20cp)
«Η ΚΕ είναι το ανώτερο όργανο του κόμματος, πάνω και από τον πρόεδρο. Ο κ. Κασσελάκης δεν εξελέγη με λευκή επιταγή. Ήρθε σε ένα κόμμα με αρχές. Ο κ. Κασσελάκης λέει τόσα που ούτε ο ίδιος δεν προλαβαίνει να τα διορθώσει. Δεν μπορεί να είναι υποψήφιος. Ο κ. Κασσελάκης μας απειλεί με το Συνέδριο, με τον εισαγγελέα», συμπλήρωσε.

«Ο κ. Κασσελάκης λέει πως θα έρθει με κάποιους συνέδρους, και εκεί μπορεί να τεθεί κάποιο θέμα. Αν γίνει δεκτό , τότε θα συζητήσουμε το εάν θα είναι υποψήφιος ο κ. Κασσελάκης. Ο κ. Κασσελάκης αποκλείεται να έχει 2.001 συνέδρους. Έχει αυτοαποκλειστεί γιατί ψηφίζουν οι φίλοι του κόμματος. Δεν κατάφερε τίποτα από όσα υποσχέθηκε. Δεν μπορώ να πω ποιον θα στηρίξω αλλά υπέγραψα για την υποψηφιότητα και των τεσσάρων» κατέληξε ο κ. Μαντζουράνης.