Σε ενοικίαση γραφείων για τον προεκλογικό του αγώνα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Τα γραφεία είναι στην περιοχή του Ταύρου, κοντά στην Πειραιώςεπί της οδού Κυδωνίων και σε αυτούς τους χώρους θα στεγάζονται ο ίδιος ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, οι συνεργάτες του και όσοι γίνεται από τους χιλιάδες εθελοντές που ήδη δήλωσαν την υποστήριξή τους στο site της υποψηφιότητάς του odikosmassyriza.gr.

Πρόκειται για έναν χώρο παλιού εργοστασίου, που έχει υποστεί ολική ανακατασκευή και ανακαίνιση. Συγκεκριμένα, ήταν ένας στάβλος από το 1.800 και πλέον όπως αναφέρει και η εταιρεία στην οποία ανήκουν τα γραφεία, έχει γίνει ένας «σύγχρονος πολυχώρος».

Η μελέτη και κατασκευή ξεκίνησαν το 2017 και ο 
χώρος μέχρι πρότινος στέγαζε γραφειακούς χώρους και φιλοξενούσε δράσεις και εκθέσεις.

Η ενοικίαση των εν λόγω χώρων έγινε, καθώς από κάπου θα πρέπει να συντονίζεται ο προεκλογικός αγώνας, αφού κάποιοι βιάστηκαν να τον απομακρύνουν από το γραφείο του και να κλειδώσουν τα email του μέσα σε μια νύχτα, όπως τονίζουν πηγές από το περιβάλλον του. Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Ο Στέφανος Κασσελάκης πάντα κινείται με διαφάνεια. Θα μπορούσαν απλά επικοινωνώντας μαζί μας να μάθουν την αλήθεια και να αποφεύγουν τις εσφαλμένες πληροφορίες που γράφονται. Ένα τηλεφώνημα θα ήταν αρκετό».

Το μισθωτήριο είναι σε ισχύ μέχρι την ημερομηνία του β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών. 

Στο κτίριο αναμένεται τις επόμενες ημέρες να εγκατασταθούν ο διευθυντής του γραφείου του κ. Κασσελάκη Μανώλης Καπνισάκης, οι υπεύθυνοι του γραφείου Τύπου της υποψηφιότητάς του, Μπάμπης Παπαδάκης και Ευγενία Κουντούρη, καθώς και οι Κωνσταντίνα Μουτζουρούλια και Κωνσταντίνος Μαρκέτος που χειρίζονται τα social media.

«Τα γραφεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν για τον συντονισμό της καμπάνιας του, όπου θα στεγάζονται τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του, μαζί με όσους εθελοντές έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους μέσω του site odikosmassyriza.gr», σημειώνουν συνεργάτες του. Το κτήριο έχει έναν ενιαίο χώρο που θα στεγάζονται οι εθελοντές και τρία γραφεία: ένα για τον Στέφανο Κασσελάκη, ένα για τον Μανώλη Καπνισάκη και ένα για το γραφείο τύπου και τα στελέχη που τον πλαισιώνουν. Σημειώνεται πως στο επιτελείο του έχουν προστεθεί αναλυτές, επικοινωνιολόγοι και εταιρία δημοσκοπήσεων.

Κουμουνδούρου: Ο Κασσελάκης ετοιμάζει το δικό του κόμμα

Η ενοικίαση του κτηρίου από τον Στέφανο Κασσελάκη στην Πειραιώς «δείχνει τις προθέσεις του έκπτωτου προέδρου», λένε τα στελέχη της πλειοψηφίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ότι δηλαδή ετοιμάζεται να δημιουργήσει το δικό του κόμμα, καθώς «αντιλαμβάνονται ότι τα περιθώρια στον ΣΥΡΙΖΑ στενεύουν». Απαντώντας μάλιστα οι ίδιοι άνθρωποι στις διαρροές των συνεργατών του πρώην προέδρου ότι έχει ενοικιαστεί μέχρι και την 1 Δεκεμβρίου υπενθυμίζουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης κακώς το ενοικίασε μέχρι τότε καθώς δεν θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Και μόνο το μέγεθος του κτηρίου δείχνει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης κινείται με βάση την επόμενη μέρα, από την στιγμή που η πλειοψηφία επιμένει ότι θα μείνει εκτός όλων των διαδικασιών.


Δείτε εικόνες:

grafeia_kasselaki_tavros_ok

grafeia-kasselaki1
grafeia-kasselaki2
grafeia-kasselaki3
grafeia-kasselaki4_
grafeia-kasselaki5

grafeia-kasselaki8_
grafeia-kasselaki7