Την Τετάρτη (23/10) στις 18:30, ο Στέφανος Κασσελάκης θα συναντηθεί με τους εθελοντές που δήλωσαν διαθεσιμότητα στο https:/odikosmassyriza.gr/ στα γραφεία του στον Ταύρο, στην διεύθυνση Κυδωνίων 2-4.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που δέχεται κόσμο στα νέα γραφεία του στον Ταύρο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Κασσελάκης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους εθελοντές και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους, όπως έχει πράξει και με τα μέλη του κόμματος στα γραφεία της Κουμουνδούρου.

Κασσελάκης: Αυτές ειναι οι νέες κτιριακές δομές του νέου "στρατηγείου" που νοίκιασε για την προεκλογική εκστρατεία

Σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης, σαν να μην έχει αποκλειστεί από την υποψηφιότητα για την προεδρία, μετέφερε το επιτελείο του σε νέα γραφεία και συνεχίζει κανονικά τον προεκλογικό του αγώνα.

Τα ανακαινισμένα βιομηχανικά κτίρια που νοίκιασε ο Στέφανος Κασσελάκης μέχρι χθες χρησιμοποιούνταν για πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ξεχωρίζει η αυλή στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων, που ξεκινήσαν να λειτουργούν ως στάβλος και στη συνέχεια ο συγκεκριμένος χώρος μετατράπηκε σε εργοστάσιο.

Εντός των εγκαταστάσεων υπάρχουν δύο διατηρητέα κτίρια του 1.800, μια αποθήκη και ένας βοηθητικό κτίσμα. Το επιτελείο του κου Κασσελάκη θα χρησιμοποιήσει τα τρία κτίρια αλλά και την εσωτερική αυλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της εγκατάστασης θα τοποθετηθούν υπολογιστές και τηλέφωνα προκειμένου να βοηθήσουν τους εθελοντές της εκστρατείας του Στέφανου Κασσελάκη που θα χρησιμοποιούν καθημερινά τον συγκεκριμένο χώρο ως στρατηγείο.

Τα νέα γραφεία του είναι νοικιασμένα μέχρι αρχές Δεκεμβρίου όπως δηλώνουν συνεργάτες του.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:


syriza-kasselakis-nea-grafeia__3_
syriza-kasselakis-nea-grafeia__4_
syriza-kasselakis-nea-grafeia__5_
syriza-kasselakis-nea-grafeia__1_
syriza-kasselakis-nea-grafeia__2_

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d51nojwkm8s1)

«Δεν έχω καμία ένδειξη ότι ετοιμάζει τη δημιουργία νέου φορέα και καινούργιου κόμματος νομίζω ότι όλη η προσπάθεια του Στέφανου Κασσελάκη κινείται στη δική του υποψηφιότητα», είπε η Ράνια Θρασκιά.

«Αυτό είναι για άλλο κόμμα είναι προετοιμασία για άλλο κόμμα δεν είναι για το ΣΥΡΙΖΑ το ξέρει ότι θα χάσει στο συνέδριο δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό και προσπαθεί να κάνει όση περισσότερη ζημιά μπορεί στο ΣΥΡΙΖΑ και ότι μπορεί να πάρει φεύγοντας», δήλωσε ο Γιώργος Τσίπρας.