Για τα γραφεία του Στέφανου Κασσελάκη, τον χώρο που νοικιάστηκε με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της κούρσας των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε η διευθύντρια γραφείου Τύπου του έκπτωτου προέδρου του κόμματος, Ευγενία Κοντούρη.

Μιλώντας στον ANT1, η Ευγενία Κοντούρη ανέφερε: «Είδαμε αρκετούς χώρους. Σε αυτόν κατέληξε ο πρόεδρος γιατί ταίριαζε περισσότερο στο προφίλ του. Ήταν κάτι που του άρεσε». Και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, είναι ένας χώρος που νοικιάστηκε για τον προεκλογικό αγώνα, με σκοπό να διεκδικήσει και πάλι την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Ξεκάθαρα δεν υπάρχει κανένα μετά από αυτό».

Το συμβόλαιο για τα νέα γραφεία στον Ταύρο ισχύει μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου, όπως είπε η κ. Κοντούρη, συμπληρώνοντας ότι «μάλιστα κατέστη δυνατό να το νοικιάσουμε, γιατί 6 Δεκεμβρίου θα υπάρχει άλλος ενοικιαστής».

Όπως ανέφερε η διευθύντρια γραφείου Τύπου του Στέφανου Κασσελάκη, επιλέχθηκε ένας χώρος ο οποίος θα στεγάσει και τους εθελοντές. «Με την ιστοσελίδα του Στέφανου Κασσελάκη έχουν δηλώσει πρόθεση να γίνουν εθελοντές περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι απ’ όλη την Ελλάδα. Καταλαβαίνετε ότι θα χρειαστούμε έναν χώρο για να δουλέψουν άνθρωποι όχι μόνο για τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά για τον ΣΥΡΙΖΑ».

Και σχολίασε μεταξύ άλλων: «Δεν νομίζω ότι ο κάθε υποψήφιος κάνει μια παράλληλη διαδικασία, όλοι για τον ΣΥΡΙΖΑ δουλεύουν. Ο Στέφανος Κασσελάκης σίγουρα».

Τέλος, αναφερόμενη στο ενδεχόμενο η όλη προσπάθεια να μην έχει αντίκρισμα, δεδομένου του αποκλεισμού του Στέφανου Κασσελάκη, η κυρία Κοντούρη είπε: «Το δεδομένο είναι ότι το συνέδριο αποφασίζει. Η ΚΕ το μόνο που μπορεί να κάνει είναι εισήγηση. Το συνέδριο αποφασίζει τις υποψηφιότητες και πιστεύουμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι υποψήφιος να διεκδικήσει και πάλι την προεδρία».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d522nzx54osh)