Αύριο, Τετάρτη (23/10) στις 18.00, είναι το «ραντεβού» που έχει δώσει ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με εθελοντές και φίλους που δήλωσαν διαθεσιμότητα στο https:/odikosmassyriza.gr/ τους οποίους και υποδέχεται στα νέα γραφεία που έχει νοικιάσει στον Ταύρο, στη διεύθυνση Κυδωνίων 2-4.

Στην ανάρτησή του, στην οποία επισυνάπτει και την αφίσα για τη συνάντηση (που αποτελεί και την πρώτη φορά όπου υποδέχεται κόσμο στο νέο «στρατηγείο» του), αναφέρει συγκεκριμένα:

«Ξεκινάμε.
Συζητάμε.
Γνωριζόμαστε.
Σας περιμένω!»


Στέφανος Κασσελάκης: Αυτές είναι οι νέες κτιριακές δομές του νέου «στρατηγείου» που νοίκιασε για την προεκλογική εκστρατεία

Υπενθυμίζεται πως, όπως έγινε γνωστό χθες, ο Στέφανος Κασσελάκης, σαν να μην έχει αποκλειστεί από την υποψηφιότητα για την προεδρία, μετέφερε το επιτελείο του σε νέα γραφεία και συνεχίζει κανονικά τον προεκλογικό του αγώνα.

Τα ανακαινισμένα βιομηχανικά κτίρια που νοίκιασε ο Στέφανος Κασσελάκης μέχρι χθες χρησιμοποιούνταν για πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ξεχωρίζει η αυλή στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων, που ξεκίνησαν να λειτουργούν ως στάβλος και στη συνέχεια ο συγκεκριμένος χώρος μετατράπηκε σε εργοστάσιο.

Εντός των εγκαταστάσεων υπάρχουν δύο διατηρητέα κτίρια του 1800, μια αποθήκη και ένα βοηθητικό κτίσμα. Το επιτελείο του κ. Κασσελάκη θα χρησιμοποιήσει τα τρία κτίρια αλλά και την εσωτερική αυλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της εγκατάστασης θα τοποθετηθούν υπολογιστές και τηλέφωνα, προκειμένου να βοηθήσουν τους εθελοντές της εκστρατείας του Στέφανου Κασσελάκη που θα χρησιμοποιούν καθημερινά τον συγκεκριμένο χώρο ως στρατηγείο.

Τα νέα γραφεία του είναι νοικιασμένα μέχρι αρχές Δεκεμβρίου, όπως δηλώνουν συνεργάτες του, δηλαδή μέχρι και τον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:


syriza-kasselakis-nea-grafeia__3_
syriza-kasselakis-nea-grafeia__4_
syriza-kasselakis-nea-grafeia__5_
syriza-kasselakis-nea-grafeia__1_
syriza-kasselakis-nea-grafeia__2_

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d51nojwkm8s1)

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός εκλογικής εσωκομματικής διαδικασίας οι 9.387 που γράφτηκαν στην πλατφόρμα του Κασσελάκη - Τι αποφάσισε η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου

Την ίδια ώρα, πάντως, όπως ανέφερε και το σχετικό ρεπορτάζ της Ελένης Καλογεροπούλου για το parapolitika.gr, εκτός εκλογικής διαδικασίας αφήνει η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ τους υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη, οι οποίοι έσπευσαν να εγγραφούν στην πλατφόρμα  «odikosmousyriza.gr», προκειμένου να τον στηρίξουν στην περίπτωση που καταφέρει να θέσει υποψηφιότητα.

Ειδικότερα, με χθεσινή απόφαση τονίζεται ότι «καμία διαδικασία εκλογής/συμπλήρωσης οργάνων (ΝΕ & ΟΜ) δεν θα πραγματοποιηθεί μέχρι την ολοκλήρωση εκλογής προέδρου».

Εν τω μεταξύ, το σχέδιο απόφασης της ΚΕ που θα συζητηθεί στο έκτακτο συνέδριο έχει μόνο αναφορές στον Αλεξη Τσιπρα και στο κόμμα που ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ επί προεδρίας του. Στο κείμενο δεν υπάρχει καμία αναφορά στον έκπτωτο πρόεδρο, ενώ αντίθετα γίνονται αναφορές στον τρόπο διεξαγωγής του συνεδρίου. Επισημαίνεται, δε, ακόμα πως η εκλογική διαδικασία πρέπει να γίνει σε ένα περιβάλλον συντεταγμένο με γνώμονα τη θεσμική λειτουργία των οργάνων.