«Το εκλογικό αποτέλεσμα έδωσε πολλαπλά μηνύματα και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και στους υπολοίπους και σε όλο το προσωπικό», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσουκαλάς, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Στον αέρα», με τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη.

*Διαβάστε ακόμα: Δημοσκόπηση Interview: Σταθερά πρώτη η ΝΔ, 11,9 μονάδες μπροστά από το ΠΑΣΟΚ, που παγιώνεται σε ρόλο αξιωματικής αντιπολίτευσης - Σε "ελεύθερη πτώση" ο ΣΥΡΙΖΑ

«Η χθεσινή δημοσκόπηση είναι ενδεικτική και των καθηκόντων που μας αναθέτει η συγκυρία», πρόσθεσε.


«Η συντήρηση ενός προεκλογικού κλίματος δεν ωφελεί κανέναν στο ΠΑΣΟΚ»

«Χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με το σχήμα το οποίο ανακοίνωσε, έδειξε ότι εννοεί ότι συμπεριληπτικά το σύνολο του πολιτικού προσωπικού θα έχει ρόλο, θα έχει θέση την επόμενη ημέρα, θα έχει την δυνατότητα και το καθήκον να προσφέρει και να βοηθήσει. Η συντήρηση ενός προεκλογικού κλίματος δεν ωφελεί ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ούτε ωφελεί και κανέναν προσωπικά. Εκτιμώ ότι θα είμαστε όλοι μαζί. Μπορεί να υπήρξε μια κριτική, ο καθένας έχει την ευθύνη εκείνων που λέει και αξιολογείται και από τη βάση της παράταξης και από τους πολίτες, είμαι σίγουρος ότι και ο κ. Δούκας και τα υπόλοιπα στελέχη, όλοι μαζί θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ενωτικά», επισήμανε.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι διαχρονικά δύναμη ευθύνης, προοπτικής και δύναμη αξιοπιστίας. Ο αντίπαλος μας σήμερα είναι η ΝΔ, μας χωρίζει άβυσσος και ιδεολογική και πολιτική και όσον αφορά τα θεσμικά ζητήματα. Είναι ξεκάθαρο, θα δώσουμε τον αγώνα να είμαστε η εναλλακτική πρόταση σε μια αποτυχημένη κυβέρνηση», κατέληξε.