Εγκαίνια "σόου" έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης στα νέα του γραφεία στον Ταύρο, με τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζεται μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ εν μέσω... καπνογόνων!

«Ξεκινάμε. Συζητάμε. Γνωριζόμαστε. Σας περιμένω» ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω facebook o πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στους υποστηρικτές του οι οποίοι άρχισαν να συγκεντρώνονται από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης.

Πιο αναλυτικά, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στον Ταύρο συνοδευόμενος από τον Τάιλερ Μακμπεθ λίγα λεπτά μετά τις 7.00 το απόγευμα, με τους συγκεντρωμένους έξω από τα γραφεία να του επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή ακόμα και με βεγγαλικά ενώ στον προαύλιο χώρο ορισμένοι από τους υποστηρικτές του το είχαν ρίξει στον... χορό! Το παρών δίνουν φυσικά όπως θα δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες και οι στενοί του υποστηρικτές όπως... η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Ευάγγελος Αντώναρος αλλά και ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Κασσελάκης: Υποψήφιοι πρόεδροι θα υπάρξουν μόνο στο συνέδριο

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην ομιλία του τόνισε ότι «υποψήφιοι πρόεδροι θα υπάρξουν μόνο στο συνέδριο» και κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να «μην επιτρέψουν σε κανέναν να 'πάρει' τη φωνή τους».

Παράλληλα, εκτίμησε ότι το συνεδριο θα ακυρώσει την απόφαση για τον αποκλεισμό του από την εκλογική διαδικασία.

Αναφερόμενος στο συνέδριο, ο κ. Κασσελάκης είπε: «Αν αναβάλουν το συνέδριο θα πάρουμε πρωτοβουλίες, η βάση θα πάρει» και πρόσθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να γίνει συνιστώσα κεντροαριστερών δήθεν συμφερόντων χωρίς τη βούληση της βάσης».

Ακόμη, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε αλλαγές μετά τις εσωκομματικές εκλογές. «Αμέσως μετά τις εκλογές θα πάμε αμέσως σε καταστατικές αλλαγές. Θα εκλέγονται από την εσωκομματική κάλπη ακόμα και οι νυν βουλευτές. Θα υπάρχει, επίσης, ασυμβίβαστο μελών της ΚΕ και οικονομικής εξάρτησης από το κόμμα. Η ΚΕ θα εκλέγεται σε μικρότερα περιφερειακά διαμερίσματα. Θα συμμετέχετε στη νομοθετική διαβούλευση. Εσείς θα τα αλλάξετε όλα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d53gc1hzgvuh)



«Ένα κόμμα δεν είναι τα γραφεία, οι καρέκλες, τα ασημικά. Δεν είναι καν η ηγεσία του, είναι ο λαός του. Ξέρετε πολύ καλά γιατί είμαστε εδώ σήμερα είναι επειδή ήμασταν στο σημείο της μεγάλης δημοκρατικής αλλαγής θα γκρεμίζονταν οι φράξιες και μηχανισμοί και τα μέλη να αποφασίζουν για όλα τα ψηφοδέλτια για όσους λένε ότι επιθυμούσα να κάνω ένα κόμμα ΙΧ», είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του.


«Αν και θέλουν να το παρουσιάσουν μερικοί ως νέο κόμμα δεν καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από την εμπιστοσύνη σας για επανεκλογή στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτή η επανεκλογή να γίνει συγχρόνως με εκλογή νέας ΚΕ όπως ορίζει αυτό το πονεμένο καταστατικό μας», τόνισε.

@we_are_all_greeks

Είμαστε εδώ....

♬ πρωτότυπος ήχος - we_are_all_greeks

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εμφάνισή του στο νέο "στρατηγείο"

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d53afinv9nxd)
tzakri-apostolakis
kasselakis-egainia-grafia-kapnogona-tauros
kasselakis-grafia-tauros-egainia__4_
kasselakis-grafia-tauros-egainia__5_
kasselakis-grafia-tauros-egainia__6_
kasselakis-grafia-tauros-egainia__7_
kasselakis-grafia-tauros-egainia__8_
kasselakis-grafia-tauros-egainia__9_
kasselakis-grafia-tauros-egainia__10_
kasselakis-grafia-tauros-egainia__11_
kasselakis-grafia-tauros-egainia__1_
kasselakis-grafia-tauros-egainia__2_
kasselakis-grafia-tauros-egainia__3_


kasselakis-nea-grafia-tauros-egiania__4_
kasselakis-nea-grafia-tauros-egiania__5_
kasselakis-nea-grafia-tauros-egiania__6_
kasselakis-nea-grafia-tauros-egiania__7_
kasselakis-nea-grafia-tauros-egiania__8_
kasselakis-nea-grafia-tauros-egiania__9_
kasselakis-nea-grafia-tauros-egiania__10_
kasselakis-nea-grafia-tauros-egiania__1_
kasselakis-nea-grafia-tauros-egiania__2_
kasselakis-nea-grafia-tauros-egiania__3_