Με βεγγαλικά, κόρνες και ένα ρεπερτόριο που περιελάμβανε από Guns n’ Roses μέχρι τον… ύμνο του ΕΑΜ, ο Στέφανος Κασσελάκης εγκαινίασε χθες τα νέα του γραφεία μαζί με τους εθελοντές που έσπευσαν εκεί, σε μια συνάντηση γνωριμίας η οποία, ομολογουμένως, δεν είχε καμία σχέση όχι μόνον με την αισθητική του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και γενικότερα της πολιτικής όπως την ξέρουμε από τη Μεταπολίτευση έως σήμερα.

Στον Ταύρο συγκεντρώθηκε ετερόκλητο πλήθος ανθρώπων, οι οποίοι έδιναν την εντύπωση πως ελάχιστη σχέση διατηρούν με τα πολιτικά πράγματα και ο μόνος λόγος που βρέθηκαν εκεί ήταν για να δουν από κοντά τον 35χρονο εξ Αμερικής. Για την εκδήλωση είχαν κλειστεί και πούλμαν, για να μεταφέρουν τον κόσμο που ήθελε να συμμετάσχει σε αυτό το event. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στον χώρο με μια ώρα καθυστέρηση εν μέσω ενθουσιωδών εκδηλώσεων από τους συγκεντρωμένους, που έτρεχαν δίπλα του για μια selfie, ενώ στο προαύλιο ορισμένοι, ευκαιρίας δοθείσης, το ’ριξαν και στον... χορό. Γιατί όχι, άλλωστε η όλη ατμόσφαιρα παρέπεμπε σε πάρτι και λιγότερο, έως καθόλου, σε πολιτική εκδήλωση.

*Διαβάστε ακόμα: Κασσελάκης: Μόνο το Συνέδριο εγκρίνει ή απορρίπτει υποψηφιότητες - Το 6,5% γίνεται εύκολα 20% με τις αλλαγές που πρέπει



Στέφανος Κασσελάκης: «Έχουμε κόμμα και ο λαός θα εκφραστεί»

«Έχουμε κόμμα και ο λαός θα εκφραστεί», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης προσερχόμενος, έχοντας στο πλευρό του τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ. Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στους εξωτερικούς χώρους του ανακαινισμένου πολυχώρου για τη φιέστα του έκπτωτου προέδρου και όταν εκείνος έφτασε του φώναζαν: «Στέφανε, θυμήσου, η βάση είναι μαζί σου». Στο εσωτερικό του κτιρίου των 1.500 τ.μ. βρίσκονταν οι συνεργάτες του κ. Κασσελάκη, περιμένοντας όσους ήθελαν να κάνουν την εγγραφή τους στην πλατφόρμα odikosmassyriza.

Αυτή ήταν μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας με κάποιους από όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και γράφτηκαν στο σάιτ για την προώθηση της προεκλογικής καμπάνιας του. «Αυτά τα γραφεία είναι το σπίτι σας. Η μεγαλύτερη τιμή μου είναι να έχω την εμπιστοσύνη σας για την επανεκλογή μου στον ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με εκλογή νέας ΚΕ», είπε ο έκπτωτος πρόεδρος στην ομιλία του και προανήγγειλε καταστατικές αλλαγές στην περίπτωση επανεκλογής του. «Θα ανακοινώσουμε ρηξικέλευθες ιδέες. Δεν νοείται στον ΣΥΡΙΖΑ να αφήσουμε η δημοκρατία να κηλιδωθεί από αντιδημοκρατικές πράξεις. (...) Πρώτα θα φτιάξουμε το σπίτι μας και μετά τη χώρα», δήλωσε.

Ανάμεσα στους εθελοντές που έδωσαν το «παρών» ήταν και τα γνωστά στελέχη των κασσελίστας του ΣΥΡΙΖΑ, η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Θάνος Μωραΐτης, ο Ευάγγελος Αντώναρος, η Σοφία Βόσσου, καθώς και ο πρώην παίκτης γνωστού τηλεοπτικού ριάλιτι και υποψήφιος ευρωβουλευτής Νάσος Παπαργυρόπουλος κ.ά.

Όλα αυτά λίγες ώρες πριν από τη λήξη της διορίας για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων, η οποία εκπνέει εντός της ημέρας.


Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εμφάνισή του στο νέο "στρατηγείο"

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d53afinv9nxd)
tzakri-apostolakis
kasselakis-egainia-grafia-kapnogona-tauros
kasselakis-grafia-tauros-egainia__4_
kasselakis-grafia-tauros-egainia__5_
kasselakis-grafia-tauros-egainia__6_
kasselakis-grafia-tauros-egainia__7_
kasselakis-grafia-tauros-egainia__8_
kasselakis-grafia-tauros-egainia__9_
kasselakis-grafia-tauros-egainia__10_
kasselakis-grafia-tauros-egainia__11_
kasselakis-grafia-tauros-egainia__1_
kasselakis-grafia-tauros-egainia__2_
kasselakis-grafia-tauros-egainia__3_


kasselakis-nea-grafia-tauros-egiania__4_
kasselakis-nea-grafia-tauros-egiania__5_
kasselakis-nea-grafia-tauros-egiania__6_
kasselakis-nea-grafia-tauros-egiania__7_
kasselakis-nea-grafia-tauros-egiania__8_
kasselakis-nea-grafia-tauros-egiania__9_
kasselakis-nea-grafia-tauros-egiania__10_
kasselakis-nea-grafia-tauros-egiania__1_
kasselakis-nea-grafia-tauros-egiania__2_
kasselakis-nea-grafia-tauros-egiania__3_