Την ικανοποίησή του εκφράζει ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, για τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis, σύμφωνα με την οποία βγαίνουν οι «κουκούλες» από τους δύο προστατευόμενους μάρτυρες. «Έρχεται η ώρα της αλήθειας», τονίζει, λέγοντας πως «ανοίγει πλέον διάπλατα ο δρόμος για την πλήρη κι επίσημη αποκάλυψη της σκευωρίας».

Η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά για τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis

Στη δήλωσή του, ο Αντώνης Σαμαράς ανέφερε:

«Η απόφαση της Δικαιοσύνης είναι ιδιαίτερα σημαντική. Διότι ανοίγει πλέον διάπλατα ο δρόμος για την πλήρη κι επίσημη αποκάλυψη της σκευωρίας Νοβαρτις.

Θα φανερωθούν τα αίτια και οι πρωταγωνιστές αυτής της αθλιότητας.

Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτήν την εξέλιξη.

Έρχεται η ώρα της αλήθειας. Μέχρι τέλους. Για όλα- και για όλους!».

Υπόθεση Novartis: «Βγαίνουν» οι «κουκούλες» των προστατευόμενων μαρτύρων

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε να αρθεί το καθεστώς προστασίας από τα πρόσωπα τα οποία εμφανίστηκαν και κατέθεσαν για σειρά πολιτικών προσώπων, τα ονόματα των οποίων ενεπλάκησαν στην υπόθεση της Novartis. Κατά πληροφορίες, η επίκουρη οικονομική εισαγγελέας αποφάσισε να άρει το καθεστώς προστασίας για τους δύο προστατευόμενους μάρτυρες οι οποίοι έφεραν τις κωδικές ονομασίες «Αικατερίνη Κελέση» και «Μάξιμος Σαράφης».

Μετά την σοβαρή αυτή εξέλιξη, πολιτικοί που στοχοποιήθηκαν, μεταξύ των οποίων ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης και ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, μπορούν να στραφούν εναντίον τους.