Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε το πρωί της Δευτέρας τις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στο Περιστέρι.

Ο κ. Μητσοτάκης στις δηλώσεις του έκανε λόγο για μια μέρα τιμής και αναστοχασμού.

«Είναι πάντα μια μέρα τιμής και αναστοχασμού, θυμόμαστε αυτούς που θυσίασαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι. Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται η στρατιωτική παρέλαση που δείχνει ότι η πατρίδα μας είναι ισχυρή με Ένοπλες Δυνάμεις που διασφαλίζουν την εθνική ακεραιότητα. Στις άλλες πόλεις παρελαύνουν οι μαθητές μας, η επόμενη γενιά, αυτοί είναι η ισχύς της χώρας. Να τους εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα εφόδια να ζήσουν μια καλύτερη ζωή. Αλλά να θυμούνται, πως η Δημοκρατία είναι πολίτευμα που χρειάζεται διαρκή φροντίδα, συμμετοχή και ευπρεπή διάλογο για να συνυπάρχουμε παρά τις διαφορές μας. Χρόνια πολλά σε όλους».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d57cqa0pn3kh)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο Περιστέρι για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το «παρών» στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στο Περιστέρι. Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός παρακολούθησε την μαθητική παρέλαση. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d57a6uecsffl)

Δείτε φωτογραφίες:

peristeri_mitsotakis_28h__9_
peristeri_mitsotakis_28h__10_
peristeri_mitsotakis_28h__11_
peristeri_mitsotakis_28h__1_
peristeri_mitsotakis_28h__2_
peristeri_mitsotakis_28h__3_
peristeri_mitsotakis_28h__4_
peristeri_mitsotakis_28h__5_
peristeri_mitsotakis_28h__6_
peristeri_mitsotakis_28h__7_
peristeri_mitsotakis_28h__8_