Το «στρατηγείο» του Ταύρου ανήκει στο παρελθόν για το Κίνημα Δημοκρατίας του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς αποκτά νέα γραφεία και συγκεκριμένα, επί της λεωφόρου Αμαλίας στο κέντρο της Αθήνας. 

Για τη συγκεκριμένη μετακόμιση είχε προιδεάσει από το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου το Secret των «Παραπολιτικών». Τα νέα γραφεία θα βρίσκονται πλησίων των Στύλων του Ολυμπίου Διός και κοντά στα γραφεία του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Κασσελάκης προτού καταλήξει σε αυτή την επιλογή έκανε έρευνα αγοράς, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση ενώ σύντομα αναμένονται τα εγκαίνια.

Υπενθυμίζεται ότι τα γραφεία στον Ταύρο είχαν μισθωθεί έως τον Δεκέμβριο του 2024 και παρά τις συζητήσεις για μακροχρόνια μίσθωση κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα ο κ. Κασσελάκης να αναζητήσει άλλες λύσεις. Ακόμη πληροφορίες αναφέρουν ότι προσωρινά τα γραφεία στεγάζονται στο Παγκράτι και συγκεκριμένα σε χώρο που έχει παραχωρήσει εθελόντρια του Κινήματος Δημοκρατίας.

Δείτε εικόνες:

kaselakis_grafeio1
kasselakis_grafeio3
kasselakis_grafeio4