«Σήμερα, 28 Φεβρουαρίου 2025, συμπληρώνονται δύο χρόνια από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ.

*Διαβάστε ακόμα: Κυριάκος Μητσοτάκης για Τέμπη: Εκείνο το βράδυ είδαμε το πιο άσχημο πρόσωπο της χώρας στον εθνικό καθρέφτη

«Ένα δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας, βυθίζοντας την κοινωνία σε βαθιά θλίψη. Τιμούμε τη μνήμη των θυμάτων και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στις οικογένειές τους, που συνεχίζουν να βιώνουν τον αβάσταχτο πόνο της απώλειας», συμπληρώνει.


ΟΝΝΕΔ για Τέμπη: Η κοινωνία απαιτεί αλήθεια και δικαιοσύνη

Η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει ακόμα ότι «η κοινωνία απαιτεί αλήθεια και δικαιοσύνη, χωρίς διχαστικές πρακτικές που προσβάλλουν τη μνήμη των αδικοχαμένων».

«Ως νέοι, επιζητούμε το "ποτέ ξανά" να μετατραπεί σε πράξη. Η πολιτεία οφείλει να εξαλείψει τις παθογένειες του παρελθόντος και να δημιουργήσει άμεσα ένα ασφαλές, αξιόπιστο και σύγχρονο σιδηροδρομικό δίκτυο, ανταποκρινόμενη στις προσδοκίες της ελληνικής κοινωνίας. Το οφείλουμε στους ανθρώπους που χάθηκαν άδικα, στις οικογένειές τους και σε όλους μας», καταλήγει.