Κωστής Χατζηδάκης για Τέμπη: Έχουν γίνει λάθος χειρισμοί - Πρέπει να γίνουν οι αναγκαίες κινήσεις που θα οδηγήσουν στην κάθαρση
«Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε»
«Κατέβηκε τόσος κόσμος, πόσο νιονιό θα είχε μια κυβέρνηση να θέλει να συγκαλύψει τον λαθρέμπορο, αν υπήρχε», είπε ο Κωστής Χατζηδάκης

«Έχουν γίνει λάθος χειρισμοί» δήλωσε για την υπόθεση των Τεμπών και την ευρύτερη κατάσταση στο πολιτικό σκηνικό της χώρας ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης.
«Είμαστε σε σημείο καμπής, χρειάζεται μια καινούργια αρχή και για την κυβέρνηση και για την αντιπολίτευση. Δεν είναι καλό για τον τόπο. Χρειαζόμαστε θεμέλια για να προχωρήσουμε μπροστά. Τι θα κάνει η αντιπολίτευση είναι δικό της θέμα, εμείς όμως η κυβέρνηση πρέπει να προσεγγίσουμε το θέμα των Τεμπών με τις αναγκαίες κινήσεις που θα οδηγήσουν στο να υπάρξει κάθαρση. Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε. Το ότι δεν κλήθηκαν στη Βουλή μάρτυρες ήταν λάθος. Έχουν γίνει λάθος χειρισμοί. Αλλά έχουν γίνει μέχρι στιγμής 43 διώξεις», είπε ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d8bj67yt6b61)
«Αν η κυβέρνηση ήθελε να συγκαλύψει δεν θα άφηνε να αποκαλυφθεί ένα τέτοιο πόρισμα», πρόσθεσε, είπε ότι και ο ίδιος έχει συναντήσει τον Νίκο Πλακιά και υπογράμμισε: «Κατέβηκε τόσος κόσμος, πόσο νιονιό θα είχε μια κυβέρνηση να θέλει να συγκαλύψει τον λαθρέμπορο, αν υπήρχε».
Χατζηδάκης για Τέμπη: Έχουν γίνει λάθος χειρισμοί
«Είμαστε σε σημείο καμπής, χρειάζεται μια καινούργια αρχή και για την κυβέρνηση και για την αντιπολίτευση. Δεν είναι καλό για τον τόπο. Χρειαζόμαστε θεμέλια για να προχωρήσουμε μπροστά. Τι θα κάνει η αντιπολίτευση είναι δικό της θέμα, εμείς όμως η κυβέρνηση πρέπει να προσεγγίσουμε το θέμα των Τεμπών με τις αναγκαίες κινήσεις που θα οδηγήσουν στο να υπάρξει κάθαρση. Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε. Το ότι δεν κλήθηκαν στη Βουλή μάρτυρες ήταν λάθος. Έχουν γίνει λάθος χειρισμοί. Αλλά έχουν γίνει μέχρι στιγμής 43 διώξεις», είπε ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στον ΣΚΑΙ.«Αν η κυβέρνηση ήθελε να συγκαλύψει δεν θα άφηνε να αποκαλυφθεί ένα τέτοιο πόρισμα», πρόσθεσε, είπε ότι και ο ίδιος έχει συναντήσει τον Νίκο Πλακιά και υπογράμμισε: «Κατέβηκε τόσος κόσμος, πόσο νιονιό θα είχε μια κυβέρνηση να θέλει να συγκαλύψει τον λαθρέμπορο, αν υπήρχε».