Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 18:00, η παράδοση-παραλαβή από τον Χρήστο Στυλιανίδη στον Βασίλη Κικίλια στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Κικίλιας σημείωσε ότι έχει απόλυτη επίγνωση στο που έχει έρθει και επισήμανε ότι δουλειά και προορισμός του είναι να γίνει η ζωή όλων καλύτερη.

«Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ στην καρδιά του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Όποιοι νομίζουν ότι το Υπουργείο Ναυτιλίας, το λιμάνι ή ο Πειραιάς είναι δεύτερης ταχύτητας είναι βαθιά νυχτωμένοι. Ετοιμαστείτε για μεγάλες μάχες», ανέφερε ο κ. Κικίλιας προσθέτοντας ότι «έχουμε μεγάλα σχέδια για το λιμάνι του Πειραιά».

Τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Ναυτιλίας - Δείτε φωτογραφίες

naytilias_ypourgeio001
naytilias_ypourgeio002
naytilias_ypourgeio003
naytilias_ypourgeio004
naytilias_ypourgeio005
naytilias_ypourgeio006
naytilias_ypourgeio007
naytilias_ypourgeio008
naytilias_ypourgeio009

Κάνοντας αναφορά στα πρώτα βήματα των επόμενων μηνών, δήλωσε ότι «θα υπηρετούμε τους πολίτες και τους ταξιδιώτες. Να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό να διατηρηθούν ή ακόμα καλύτερα να μειωθούν οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων».

Παράλληλα, ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι θα βάλει ασπίδα προστασίας απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να πλήξουν το Λιμενικό Σώμα.