Για το επεισόδιο που έλαβε χώρα στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, πριν λίγες μέρες, ανάμεσα στην ίδια και τον πρόεδρο του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη αλλά και σε αυτά που ακολούθησαν του καβγά, τοποθετήθηκε on air η Ευαγγελία Λιακούλη.

Διαβάστε εδώ: ΠΑΣΟΚ: Χαμός στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας - "Σφάχτηκαν" Ανδρουλάκης με Λιακούλη, βαριές κουβέντες


Ευαγγελία Λιακούλη: "Θέμα υποχρέωσης να είμαι και στην Προανακριτική αλλά και στην περιοδεία που είχα αναλάβει"

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η υπεύθυνη του Κ.Τ.Ε. Δικαιοσύνης, Θεσμών και Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη τόνισε ότι είναι «θέμα υποχρέωσης» να είναι και στην Προανακριτική αλλά και στην περιοδεία που είχε αναλάβει.

«Εγώ έθεσα στη Γραμματεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας το θέμα της υποχρέωσης να είμαι και στην Προανακριτική Επιτροπή, αλλά και στην περιοδεία, για την οποία είχα αναλάβει την υποχρέωση, στο νομό Θεσπρωτίας», είπε χαρακτηριστικά η κ. Λιακούλη.

«Βεβαίως έπρεπε να λάβω την αντίστοιχη εντολή να επιλέξω ένα από τα δύο ή που θα έπρεπε να πάω», είπε αναφερόμενη στην αντικατάσταση της από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής στην οποία προχώρησε το ΠΑΣΟΚ, επικαλούμενο την περιοδεία.

Διαβάστε εδώ: ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης αντικατέστησε στην Προανακριτική Επιτροπή τη Λιακούλη με τον Χρηστίδη, μετά το χθεσινό επεισόδιο

«Στο νομό Θεσπρωτίας λοιπόν, βρέθηκα και κάναμε μία πολύ πολύ ουσιαστική δουλειά. Σε κάθε περίπτωση εγώ τον εσωτερικό διάλογο τον θεωρώ μόνο πλούτο και τίποτα άλλο. Τα περαιτέρω ζητήματα και οι σχολιασμοί είναι κάτι που δεν με αφορά. Θέλω να ασχοληθώ με την πολιτική, όπως ασχολούμαι πάντα, με τα θέματα που απασχολούν τη χώρα και τους πολίτες και επιμένω σε αυτό», ανέφερε στη συνέχεια.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d8n25m882bwh)

"Αναφέρομαι πάντοτε εκεί που πρέπει και να εξηγώ"

Ερωτηθείσα  τι έγινε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, η Ευαγγέλια Λιακούλη απάντησε: «Εγώ έχω μάθει να αναφέρομαι πάντοτε εκεί που πρέπει και να εξηγώ και τις θέσεις μου και τις απόψεις μου. Και επιλέγω βεβαίως τα αρμόδια όργανα, όπως και έπραξα. Είναι μια εσωτερική διαδικασία στην οποία συζητήσαμε όσα έπρεπε να συζητηθούν. Θα συζητάμε και άλλα πολλά πράγματα κάθε φορά που μας δίνεται η δυνατότητα. Νομίζω ότι αυτό δεν μπορεί να απασχολεί κανέναν άλλον παρά μόνο την εσωτερική διευθέτηση θεμάτων και ο τρόπος με τον οποίο κάθε φορά γινόμαστε όλο και πλουσιότεροι σε εμπειρίες για να αντιμετωπίζουμε ζητήματα πολιτικά, ζητήματα επικοινωνίας. Αυτά όλα συζητούνται σε εσωτερικές διαδικασίες».