Στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου ο Μητσοτάκης
Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth
Το "παρών" στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου θα δώσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, το Σάββατο, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του powergame.gr

Στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου θα παραστεί ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του powergame.gr. Η σορός του Πάπα Φραγκίσκου τίθεται από σήμερα, Τετάρτη (23/4), σε λαϊκό προσκύνημα στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, ενώ η κηδεία του Ποντίφικα θα τελεστεί το Σάββατο (26/4) στις 11.00 ώρα Ελλάδος στον εξωτερικό χώρο της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου.
Πάνω από 200.000 πιστοί αναμένονται στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου, ενώ ηγέτες από όλο τον κόσμο θα δώσουν το «παρών», όπως ο Ντόναλντ Τραμπ με τη σύζυγό του, Μελάνια, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η Ρομπέρτα Μετσόλα, ο Αργεντινός πρόεδρος, Χαβιέρ Μιλέι, ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας και ο Βρετανός πρίγκιπας Ουίλιαμ.
Ανάμεσά τους θα βρίσκεται και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. «Έμαθα ότι ο πρωθυπουργός θα ταξιδέψει το Σάββατο μέχρι το Βατικανό, προκειμένου να δώσει το "παρών" στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου», αναφέρει χαρακτηριστικά η στήλη Big Mouth.
Διαβάστε περισσότερα στη στήλη Big Mouth του powergame.gr
Μητσοτάκης: Θα παραστεί στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου
Πάνω από 200.000 πιστοί αναμένονται στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου, ενώ ηγέτες από όλο τον κόσμο θα δώσουν το «παρών», όπως ο Ντόναλντ Τραμπ με τη σύζυγό του, Μελάνια, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η Ρομπέρτα Μετσόλα, ο Αργεντινός πρόεδρος, Χαβιέρ Μιλέι, ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας και ο Βρετανός πρίγκιπας Ουίλιαμ.Ανάμεσά τους θα βρίσκεται και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. «Έμαθα ότι ο πρωθυπουργός θα ταξιδέψει το Σάββατο μέχρι το Βατικανό, προκειμένου να δώσει το "παρών" στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου», αναφέρει χαρακτηριστικά η στήλη Big Mouth.
Διαβάστε περισσότερα στη στήλη Big Mouth του powergame.gr