Σφοδρή επίθεση στον Πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ Πάνο Καμμένο για τη δήλωση περιουσιακής του κατάστασης εξαπέλυσε από τη Βουλή ο Πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς για θολό “πόθεν έσχες” το οποίο δεν δικαιολογεί τη ζωή του κ. Καμμένου. Ακούγοντας τον Πρωθυπουργό να του απαντά για το ζήτημα της διαφθοράς αναφέροντας τις “μεταρρυθμίσεις” της κυβέρνησης στο ζήτημα του πόθεν έσχες ο κ. Θεοδωράκης αντιγύρισε το επιχείρημα με το “πόθεν έσχες” του Πάνου Καμμένου. “ Αναφερθήκατε στα “πόθεν έσχες”.

Δείτε τα πόθεν έσχες των Υπουργών σας. Έχουν κότερα, κάνουν διακοπές στα ακριβότερα σαλέ της Ευρώπης και στο πόθεν έσχες δηλώνουν ότι το συνόλικό τους πορτοφόλι είναι 5.000-6.000. Πως πάνε στην Αυστρία με τέτοις καταθέσεις; Με ωτοστόπ;” είπε αρχικά ο κ. Θεοδωράκης. Οι αναφορές του προκάλεσαν αναστάτωση και στα υπουργικά έδρανα αλλά και στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ με βουλευτές του κυβερνητικού στρατοπέδου να προκαλούν τον επικεφαλής του Ποταμιού να πει ονόματα.

Ο κ. Θεοδωράκης δεν δίστασε και κατονόμασε τον Πάνο Καμμένο λέγοντας: “ Ο κ. Τσίπρας ξέρει το όνομα αλλά δεν θέλω να τον φέρω σε δύσκολη θέση.  Εμείς μιλάμε πάντα με ονόματα. Η δήλωση πόθεν έσχες του κ.Καμμένου, είναι μία δήλωση που τιμά την διακυβέρνησή σας; Πρέπει να ασχοληθούμε επιτέλους σοβαρά με τον έλεγχο του “πόθεν”. 

Με δύο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στην καταγγελία του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, αποφεύγοντας πάντως να μπει επί της ουσίας και επιλέγοντας την γενικολογία: