Σε δεινή θέση βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, εξαιτίας των επικίνδυνων χειρισμών που έχει κάνει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, έχοντας εμπλέξει την κυβέρνηση σε υπόθεση ναρκωτικών. Το κόστος για τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι τεράστιο και ανάγεται στο μακρινό μέλλον. Πριν από τις εκλογές ο κ. Τσίπρας, διαφήμισε –εκτός των άλλων- το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς. Σήμερα, όχι μόνο δεν νομιμοποιείται να ξαναπεί για κάτι τέτοιο, αλλά απεναντίας βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, απολογούμενος για τις συνομιλίες του υπουργού του, με ισοβίτες, καταδικασμένους για ναρκωτικά. Αυτό ένα πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει ο κ. Τσίπρας. Υπάρχει και ένα δεύτερο που συνδέεται με τους επιπόλαιους χειρισμούς που έχουν γίνει τόσο από τον κ. Κοντονή, όσο και από τον κ. Καμμένο.

Οι δύο υπουργοί στην προσπάθεια τους, να φανούν χρήσιμοι στον πρωθυπουργό, έχουν οδηγήσει σε τεράστια γκάφα του κ. Τσίπρα. Του είπαν ότι στην υπόθεση του Noor1, υπάρχουν δολοφονίες μαρτύρων κ.ο.κ. Δυστυχώς, για τον πρωθυπουργό, όσοι έχουν χάσει την ζωή τους, είναι βαθιά εμπλεκόμενοι στην υπόθεση. Αυτό σημαίνει ότι μετά την συνομιλία του Καμμένου με τον Γιαννουσάκη, οι υπουργοί Δικαιοσύνης, οδήγησαν τον κ. Τσίπρα, στην υπεράσπιση, όχι των μαρτύρων, αλλά των βασικών κατηγορουμένων για την υπόθεση του NOOR1. Στην ίδια παγίδα έπεσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, που μιλώντας στον ΣΚΑΙ, «αποκάλυψε» αρκετούς θανάτους μαρτύρων.

Δυστυχώς, για τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, όσοι έχουν χάσει μέχρι σήμερα την ζωή τους, στο σύνολό τους, ήταν κατηγορούμενοι και όχι μάρτυρες. Και, επειδή οι Κοντονής και Καμμένος έχουν εγκλωβίσει τον κ. Τσίπρα στον να υπερασπίζεται μεγαλεμπόρους ναρκωτικών, αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής έχει δολοφονηθεί η κόρη του ανθρώπου που έχει ομολογήσει την εμπλοκή του στην  χρηματοδότηση της ηρωίνης, Σερίφι Ζιντάστ και ο σωματοφύλακάς της. Επίσης, μετά από λίγο δολοφονήθηκαν τα δύο άτομα που είχαν σκοτώσει τους προαναφερθέντες.

Επίσης, δυο «φορές» φέρεται να έχει δολοφονηθεί ο πράκτορας της Dia Αχμέντ Σαχίπ. Επίσης, στον Ερυθρό Σταυρό κατέληξε ο προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό 41χρονος, τουρκικής καταγωγής, Σερχάν Μπασκάλ, που εθεωρείτο από τους «εγκεφάλους» της διακίνησης των 2,1 τόνων ηρωίνης, ενώ παρόμοια «τύχη» είχε και ο 32χρονος Ινδός μηχανικός του «Noor 1», Σιράσταβα Ντεμπράτ Kουμάτ, που κατέληξε στη μονάδα εμφραγμάτων του Τζανείου Νοσοκομείου, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε συμπληρώσει το 18μηνο, κρατούνταν παρατύπως. Από τα παραπάνω προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι οι Κοντονής και Καμμένος, έχουν οδηγήσει τον πρωθυπουργό σε μια τεράστια πολιτική γκάφα, αφού όσοι είτε σκοτώθηκαν, είτε πέθαναν από φυσιολογικά αίτια, δεν ήταν σε καμία περίπτωση μάρτυρες, αλλά βασικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που έφερε στην Ελλάδα του 2,1 τόνους ηρωίνης.