Αισιόδοξος για την πορεία της χώρας, αλλά και με τη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα θα βγει στις αγορές το 2018 εμφανίστηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, που βρίσκεται στις ΗΠΑ, μιλώντας στο CNN.

Οι αποφάσεις του Eurogroup θα διασφαλίσουν ότι η χώρα θα επιστρέψει στις αγορές πλήρως με τη λήξη του τρέχοντος προγράμματος, τον Αύγουστο του 2018, δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος πως το κλίμα στη χώρα μας έχει αλλάξει και συνεχώς βελτιώνεται. Απαντώντας σε ερώτηση για την αναστροφή του brain drain, δήλωσε πως η κυβέρνηση εργάζεται προκειμένου να δίνονται κίνητρα στους νέους να αναπτύσσουν τις δικές τους start up με φρέσκιες επιχειρηματικές ιδέες που θα βοηθήσουν και τη χώρα. Παράλληλα, ο κύριος Παππάς έδωσε έμφαση στο γεγονός πως η ανεργία συνεχώς πέφτει στη χώρα μας, ενώ τα μηνύματα για το μέλλον είναι αισιόδοξα.  

Τέλος, ο υπουργός στάθηκε στην παρουσία του στις ΗΠΑ, αναφέροντας πως με αφορμή το γεγονός πως θα είναι η τιμώμενη χώρα στην επόμενη ΔΕΘ, ο ίδιος έχει κάνει επαφές, προετοιμάζοντας το έδαφος και για επενδύσεις.