Τα συλλυπητήριά τους για την τραγική απώλεια του γιου του του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Δημαρά, εξέφρασαν οι συνάδελφοι του.

Τα θερμά συλλυπητήριά του έσπευσε να δώσει ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας,  Βασίλης Κικίλιας, γράφοντας στο twitter «Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το να χάνει ο γιος το παιδί του» έγραψε στο twitter.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του  Γιώργου Δημαρά απηύθυνε με τη σειρά του και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Γιώργου Δημαρά όταν σήμερα το πρωί ο 38χρονος γιος του υφυπουργού βρέθηκε νεκρός, έχοντας πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού στην Πεντέλη που έμενε με τους γονείς του.

Για τον θάνατο του γιου του Γιώργου Δημαρά θερμά συλλυπητήρια απήυθυνε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους».

Ένωση Κεντρώων

Τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημαρά για το θάνατο του γιου της, εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

«Ο Βασίλης Λεβέντης και η Ένωση Κεντρώων συμπαρίσταται στο βαρύ πένθος της οικογένειας» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Σταύρος Θεοδωράκης

Τα συλλυπητήριά του στον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταυρος Θεοδωράκης.

Σε ανάρτησή του στο Twitter o Σταύρος Θεοδωράκης σημείωσε:

«Η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου μας γεμίζει θλίψη, θλίψη, θλίψη. Τα συλλυπητήρια μου στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Κουράγιο»

ΣΥΡΙΖΑ

«Bαθιά οδύνη» για την απώλεια του γιου του Γιώργου Δημαρά και «θερμά συλλυπητήρια» στον υφυπουργό Περιβάλλοντος και την οικογένειά του, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Νίκος Βούτσης

Τη βαθιά οδύνη του για τον αδόκητο χαμό του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Γιώργου Δημαρά, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο γιου του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά, ο κ. Βούτσης δήλωσε: «Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου»