Πρόσφατα εμφανίστηκε στον Άλιμο διεθνές όνομα της κονσόλας και αποδεδειγμένα λάτρης της Ελλάδας, δεδομένου ότι μας έχει επισκεφτεί περισσότερες από 20 φορές την τελευταία 25ετία. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Μοράλες, κορυφαίο dj ανά την υφήλιο. Αν τον χάσατε, κανένα πρόβλημα.

Εφάμιλλα ονόματα super stars θα μας επισκεφτούν τον Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο του Primer Festival 2024, για 20 ώρες ασταμάτητης μουσικής και ξέφρενου χορού, με back-to-back, διαδοχικά dj sets, που θα καταστήσουν την πρωτεύουσα partyland. Στις 7 και 8/9 το κοινό θα τρέξει στην Πλατεία Νερού και στο Ολυμπιακό Γήπεδο Φαλήρου προκειμένου να απολαύσει αγαπημένα πλάσματα της κονσόλας επί το έργον.

Την πρώτη ημέρα headliner θα είναι ο κορυφαίος Σουηδός dj και παραγωγός Pryda-Cirez D. Με λαμπρή πορεία 23 χρόνων, «ακροβατεί» μεταξύ underground και mainstream dance. Πριν από εκείνον, στο dancefloor θα ανέβουν οι Röyksopp. Την επομένη το πρόγραμμα ξεκινάει από νωρίς με τους Gordo, Morten, Tujamo, Juicy M και Playmen. Και ολοκληρώνεται με το επονομαζόμενο «παιδί-θαύμα» της ηλεκτρονικής μουσικής Martin Garrix.

Tip: Η μία σκηνή θα έχει συνολικά 800 τ.μ. οθόνη led, κάτι που δεν έχει ξαναεπιχειρηθεί στην Ελλάδα σε αντίστοιχη διοργάνωση. Let’s dance!