Ακούγεται απίστευτο, αλλά ίσως γίνει αληθινό και μάλιστα πολύ σύντομα. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κέβιν Σπέισι, ο οποίος περίπου τέτοιες μέρες πέρσι αθωωνόταν για τις εννέα συνολικά κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης, είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί στην Ελλάδα και στο θέατρο «Παλλάς», σε Rock Ballet Opera.

*Διαβάστε εδώ: Ο Κέβιν Σπέισι αρνείται να φύγει από το σπίτι του - Πωλήθηκε σε πλειστηριασμό λόγω χρεοκοπίας

Οι κατηγορίες εις βάρος του Σπέισι διατυπώθηκαν το 2017, στην αρχή του κινήματος #MeToo, όταν ο ηθοποιός βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του και πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά της πλατφόρμας Netflix «House of Cards».

Μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας κι έπειτα από 12 ώρες και 26 λεπτά διαβουλεύσεων σε διάστημα τριών ημερών, οι ένορκοι εξέδωσαν την ετυμηγορία τους ότι ο Σπέισι ήταν αθώος για όλες τις κατηγορίες. Εκείνος στεκόταν στο εδώλιο του δικαστηρίου του Λονδίνου και αφού άκουσε τον πρόεδρο να λέει εννέα φορές «αθώος», δηλαδή, μία φορά για καθεμία από τις εννέα κατηγορίες, ξέσπασε σε κλάματα.

Αν, τελικά, ο «μυστικός καλεσμένος», όπως έγραψε στην ανακοίνωσή του το θέατρο «Παλλάς» ότι θα υπάρχει, είναι ο Κέβιν Σπέισι, μιλάμε για ένα ρόλο-κλειδί στην παράσταση. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο 65χρονος σταρ θα παρουσιάσει αλλά και θα τραγουδήσει κατά τη διάρκεια της παράστασης!

Το φημισμένο «Astana Ballet Theatre» και η Symphony Orchestra παρουσιάζουν σε παγκόσμια πρώτη το «Blind Forgiveness» ή αλλιώς «Αγάπη είναι ν’ αγαπάς, όποια πληγή σου ανοίγει» στο θέατρο «Παλλάς», στις 13 & 14 Σεπτεμβρίου 2024, ξεκινώντας την παγκόσμια περιοδεία τους. Κάποια σκηνικά, μάλιστα, μαθαίνουμε ότι θα έρθουν αεροπορικώς από τη Ρωσία και το Καζακστάν!

Κορυφαίοι συνεργάτες στο είδος τους ο καθένας, από το χορογράφο των επιτυχιών Kirill Radev μέχρι τον κορυφαίο ενδυματολόγο Igor Chapurin, δημιουργούν ένα παγκόσμιο πολιτιστικό γεγονός, που θα ανοίξει αυλαία στο θέατρο «Παλλάς» στην Αθήνα, για δύο παραστάσεις, αρχίζοντας από την Ελλάδα την παγκόσμια περιοδεία του.