Απανωτές ακυρώσεις και αναβολές συναυλιών στη Μακεδονία. Δεν είναι μόνο η ζωντανή εμφάνιση της Πάολας, στο πλαίσιο των Music Events της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, που είχε προγραμματιστεί για τις 15/9 και ακυρώθηκε. Προηγήθηκαν -και ακολούθησαν- και άλλες.

Η επετειακή συναυλία για τα 60 χρόνια προσφοράς του Χρήστου Νικολόπουλου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη -ήταν προγραμματισμένη για τις 13/9- ακυρώθηκε «για οικογενειακούς λόγους». Της Πάολας (ακυρώθηκε) «για λόγους ανωτέρας βίας» - όπως πληροφορηθήκαμε, θα την αντικαταστήσει η Κατερίνα Λιόλιου. Την ίδια ώρα, επαΐοντες, θεωρητικά τουλάχιστον, αναφέρουν ότι η αιτία που η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια φέρεται πως δεν μπορεί να εμφανιστεί είναι χειρουργική επέμβαση στο πόδι, στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα.

Διαβάστε ακόμα: Πάολα: Ακύρωσε όλες τις επόμενες εμφανίσεις της - Η ανακοίνωση της τραγουδίστριας

''Τινάζονται στον αέρα'' αρκετά πολιτιστικά δρώμενα του Βορρά

Και άλλες περιπτώσεις όμως τινάζουν στον αέρα αρκετά πολιτιστικά δρώμενα του Βορρά. Οι ακόλουθες λόγω του συνεχώς διευρυνόμενου «μετώπου» της βροχής. Η συναυλία «Πόντος και Σμύρνη», που είχε δρομολογηθεί για χθες (10/9) στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών -με τους Ζαφείρη Μελά, Ρία Ελληνίδου, Ντίλεκ Κοτς, Στάθη Νικολαΐδη, Αλέξη Παρχαρίδη, Στάθη Παυλίδη, Γιώργο Συμεωνίδη-, μεταφέρθηκε στις 24/9 (21.00). Εννοείται ότι τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά. Όπως και για τις επόμενες. Αναβλήθηκαν «λόγω προβλέψεων για άσχημες καιρικές συνθήκες», στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Παρά θιν αλός», οι εμφανίσεις των Human Touch και «Να σ’ αγναντεύω θάλασσα - Η ποίηση στο ελληνικό τραγούδι», που θα πραγματοποιούνταν στην Καλαμαριά. Μετατίθενται για τις 29 και αντίστοιχα για τις 27/9.

Tip: Και η παιδική παράσταση «Παγωτό Χωνάκι», που θα ανέβαινε στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Ταράτσας στα Δυτικά και είχε δρομολογηθεί για χθες (10/9), το ίδιο μεσημέρι ανακοινώθηκε ότι «αναβάλλεται λόγω κακοκαιρίας», με νέα ημερομηνία στις 19/9 και φόντο το Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» - Πολυλειτουργικό Κέντρο Κορδελιού-Εύοσμου (20.00).

Δημοσιεύθηκε στην «Απογευματινή»