Τι ετοιμάζει ο Νίκος Πορτοκάλογλου με πλειάδα γκεστ-φίλων του στο Θέατρο του Λυκαβηττού στη «βραδιά αλληλεγγύης» στις 24/9;

Είναι γνωστό σε όλους ότι εδώ και τέσσερις δεκαετίες υπηρετεί με αφοσίωση την τέχνη του, ότι πειραματίζεται, ότι θέλει να ταξιδεύει το κοινό σε διαφορετικά μουσικά «κύματα». Και τώρα, ολοκληρώνοντας την καλοκαιρινή του περιοδεία, αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με τη διεθνή ανθρωπιστική οργάνωση «Γιατροί χωρίς σύνορα» για μια συναυλία ανιδιοτελούς προσφοράς, μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Στη σκηνή, για τον ίδιο σκοπό, θα εμφανιστούν επίσης οι Βίκυ Καρατζόγλου, Βύρωνας Τσουράπης, η μπάντα του Ευγενείς Αλήτες, όπως και οι Πάνος Μουζουράκης και Νεφέλη Φασούλη. Κλου της βραδιάς θα είναι η παρουσία του διαπολιτισμικού φωνητικού συνόλου, με νέους από 8 έως 26 ετών, Εl Sistema Greece Youth Choir.

Κάθε εισιτήριο από τη συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη θα αποτελέσει βοήθεια για τους ασθενείς της οργάνωσης σε όλο τον κόσμο, σε μία βραδιά που ήδη θεωρούμε τεράστια μελωδική αγκαλιά.