Οι αγγελικές φωνές της Παιδικής Χορωδίας Μότσαρτ της Βιέννης θα χαρίσουν στο αθηναϊκό κοινό μια μαγική χριστουγεννιάτικη παράσταση στις 20, 21 και 22 Δεκεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών, στη νέα ανακαινισμένη αίθουσα «Ιωάννης Δεσποτόπουλος».

Τριάντα χαρισματικά αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 8 έως 18 ετών, θα γεμίσουν την αίθουσα με τις μελωδικές τους φωνές, ερμηνεύοντας παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια απ' όλο τον κόσμο όπως Άγια Νύχτα, Ω Έλατο ω έλατο, Τρίγωνα Κάλαντα, Άβε Μαρία, Ρούντολφ το ελεφάκι, Ο μικρός τυμπανιστής, Χιόνια στο Καμπαναριό αλλά και κλασικά μουσικά αριστουργήματα του Μότσαρτ.

Η χορωδία, που ιδρύθηκε το 1956, είναι ένας καλλιτεχνικός θησαυρός που δίνει σε νεαρά ταλέντα τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν τις εξαιρετικές φωνητικές τους ικανότητες σε ένα περιβάλλον γεμάτο μουσική και δημιουργικότητα. Αυτό που κάνει την Παιδική Χορωδία Μότσαρτ να ξεχωρίζει είναι ότι, παρά την υψηλή της απόδοση, τα παιδιά δεν απομακρύνονται από τις οικογένειές τους και συνεχίζουν τη φοίτησή τους στα σχολεία της επιλογής τους, διατηρώντας μια ισορροπημένη καθημερινότητα.

Από το 1994 την καλλιτεχνική καθοδήγηση της χορωδίας έχει αναλάβει ο φημισμένος Αυστριακός καθηγητής φωνητικής τέχνης Πέτερ Λανγκ, ένας αληθινός μέντορας που καθοδηγεί τους νεαρούς καλλιτέχνες με αφοσίωση και φροντίδα, βοηθώντας τους να κατακτήσουν την τελειότητα στη φωνητική τέχνη.

Αυτή η συναυλία είναι μια μοναδική ευκαιρία να ζήσει το κοινό το πνεύμα των Χριστουγέννων, σε μια βραδιά που υπόσχεται γιορτινή χαρά και μαγεία. 

Πληροφορίες Παράστασης
Ημέρες & Ώρες:
Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 20:30
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 18:00 & 20:30
Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 17:00 & 19:30

Τοποθεσία: Ωδείο Αθηνών -
Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος Ωδείο Αθηνών