Η ξεκαρδιστική κωμωδία των Henry Lewis, Jonathan Sayer και Henry Shields, που έχει κατακτήσει τα βραβεία και τους κριτικούς σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται να «σαρώσει» και το κοινό της Αθήνας, καθώς στις 22 Μαΐου κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Αθηνά, σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου.

Το έργο έχει μεταφραστεί ήδη σε 30 γλώσσες και έχει παιχτεί στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Ακόμη, ανεβαίνει για συνεχείς θεατρικές σεζόν στο Λονδίνο από το 2012 και στο Broadway από το 2017.

Από τον Μάιο του 2025 η παράσταση «Όλα… Λάθος!» θα «δροσίσει» το κοινό του καλοκαιρινού Θεάτρου Αθηνά, με γέλιο και ανατροπές που δεν έχουν προηγούμενο.

ola-lathos-theatro2
theatro-ola-lathos

"Όλα... λάθος": Η υπόθεση του έργου

Ένα έργο, έξι φιλόδοξοι ηθοποιοί, δυο φιλότιμοι τεχνικοί και μια πρεμιέρα που πρέπει να πραγματοποιηθεί με επιτυχία! Παρά τις συνεχείς προσπάθειές τους, η τύχη φαίνεται να μην είναι με το μέρος τους και οι απρόβλεπτες καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη, δημιουργώντας μια σειρά από ανατρεπτικές, τραγελαφικές και απολαυστικά λάθος καταστάσεις.

Απίστευτες στιγμές γέλιου, συγκρούσεις και απροσδόκητες εξελίξεις θα καθηλώσουν τους θεατές από την αρχή έως το τέλος. Μια κωμωδία που τα πάντα πηγαίνουν στραβά, αλλά αυτό το «λάθος» είναι τελικά που την κάνει ανεπανάληπτη.

Σε αυτή την παράσταση θα πάνε όλα… λάθος, εκτός από τις απολαυστικές στιγμές που θα ζήσει το θεατρικό κοινό, το φετινό καλοκαίρι, στο Θέατρο Αθηνά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑ
Από 22 Μαΐου


ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
Θανάσης Τσαλταμπάσης, Παρθένα Χοροζίδου, Αργύρης Αγγέλου, Στράτος Λύκος, Γιώργος Χατζής, Κατερίνα Σούσουλα, Βαγγέλης Πιτσιλός
και ο Ζήσης Ρούμπος


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Απόδοση - σκηνοθεσία: Θέμις Μαρσέλλου
Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου
Κοστούμια: Παναγιώτα Κοκκορού
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα
Μουσική επιμέλεια: Ιάσονας Γουάστωρ