Κόντρα ξέσπασε ανάµεσα στον Χρήστο ∆άντη και τον Τριαντάφυλλο για τα... µάτια της Ασηµίνας.

*Διαβάστε εδώ: Χρήστος Δάντης: Η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή του μετά τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου

Ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος ∆άντης προέβη σε χαρακτηρισµούς όπως «φάλτσος» και «να µάθει νότες» κατά του Τριαντάφυλλου έπειτα από σχόλια που έκανε ο δεύτερος για την παίκτρια του «Survivor» και σύντροφό του τόσο για την αγωνιστική της δράση όσο και για τα «καρφιά» της σε πρωινή εκποµπή για τον χωρισµό Σοϊλέδη - Αντωνά.

Ο Τριαντάφυλλος αποκαλύπτει στο «Secret» το παρασκήνιο της κόντρας και πως σκέφτεται να το διαχειριστεί… µε ένα τραγούδι.

Τι έχει γίνει µε τον Χρήστο ∆άντη;
Είπε για µένα ότι είµαι «φάλτσος» και «να φτιάξω τον τρόπο που τραγουδάω». Κάτι το oποίο δεν ήταν ωραίο ούτε για το όνοµά του ούτε για αυτό που είναι. Τόσα χρόνια µε έχει κρίνει το κοινό. ∆εν χρειάζεται να αποδείξω κάτι στον Χρήστο ∆άντη. Ελαβα πολλά µηνύµατα από τον κόσµο. Έδειξε κακία µε αυτό που είπε.

Από τι ξεκίνησε όλη αυτή η κόντρα;
Νοµίζω ότι τον πείραξε ένα σχόλιο που έκανα για το «Survivor», γιατί σχολιάζω το συγκεκριµένο reality, και είπα ότι η Ασηµίνα, µε την οποία συνδέεται αυτόν τον καιρό, έκανε κουτσοµπολιό. ∆εν έχω πει κάτι άσχηµο για τον ίδιο, δεν έχω ασχοληθεί µαζί του. Έδειξε ξεκάθαρα κακία και απέδειξε ότι, αν δεν ταιριάζανε µε την Ασηµίνα, δεν θα συµπεθεριάζανε. Αυτή τη στιγµή, η Ασηµίνα είναι µια επαγγελµατίας παίκτρια reality και µάλιστα η πιο αντιπαθητική που έχει περάσει από όλα τα reality µε την εικόνα που έχει δείξει. Για αυτό ο σύντροφός της, Χρήστος ∆άντης, έκανε αυτό το σχόλιο.

Στενοχωρήθηκες που είπε ότι είσαι «φάλτσος»;
Όχι, γιατί να στενοχωρηθώ; Γελάω µε αυτά. Ο καθένας µας γνωρίζει την αξία του, έχει δώσει τις εξετάσεις του τόσα χρόνια ενώπιον του κοινού. Όλη η Τούµπα τραγουδούσε «Σε παίρνω για να σου πω», όταν κέρδισε το πρωτάθληµα ο ΠΑΟΚ. Όλοι αυτοί ήταν «φάλτσοι» ή άκουγαν έναν «φάλτσο» τραγουδιστή; Όλος αυτός ο κόσµος που γεµίζει τα µαγαζιά όπου εµφανίζοµαι τόσα χρόνια ακούει έναν «φάλτσο»; Επτά χρυσούς και οκτώ πλατινένιους δίσκους τούς κέρδισα επειδή είµαι «φάλτσος»; Το «Σε παίρνω για να σου πω» έχει 21.000.000 views. Αυτά έγιναν επειδή είµαι «φάλτσος»; Η αγάπη του κόσµου είναι λόγω της «φαλτσοσύνης» µου; Τι συµβαίνει από όλα αυτά; Θέλω να µου απαντήσει ο κύριος ∆άντης.

Τι θεωρείς ότι έχει γίνει;
Έχει χάσει παντελώς ο Χρήστος ∆άντης όσα έχει χτίσει τόσα χρόνια µε αυτό το σχόλιο. Ο κόσµος ξέρει και κρίνει. ∆εν είναι χαζός, τον έβαλε στη θέση του.

Αν σου ζητούσε συγγνώµη;
∆εν δέχοµαι καµία συγγνώµη. Θα αισθανθώ και άσχηµα για λογαριασµό του. ∆εν υπάρχει λόγος. Κάθε άνθρωπος ξέρει την αξία του. Του εύχοµαι να είναι καλά και µε την Ασηµίνα. Εξάλλου, εγώ ποτέ δεν σχολίασα τη διαφορά ηλικίας, όπως τον «κράζουν». ∆εν το θεωρώ λόγο για να το σχολιάσω. Πάντα µιλάω µε τα καλύτερα για την καλλιτεχνική πορεία του Χρήστου. Σχολίασα τον τρόπο που µίλησε η Ασηµίνα για ένα θέµα που δεν την αφορά, τον δεσµό του Άρη και µε την Αντωνά. Τόνισα ότι χώρισαν και δεν πρέπει να ανακατεύονται, όπως έκανε η Ασηµίνα… Αυτός τρελάθηκε! Για να τελειώνουµε: Στο «Just the 2 of us» είχα πάει τελικό. Μήπως ήµουν και τότε «φάλτσος»; Εχώ σκεφτεί να το κάνω τραγούδι: «Μήπως είµαι φάλτσος;».

Σε τι φάση είσαι αυτή την περίοδο;
Ετοιµαζόµαστε για περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Θα επισκεφτούµε και την Κύπρο. Ανυποµονώ, γιατί θα πάω σε όλα τα νησιά.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 15/06/2024