Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Ο Έλληνας τεχνικός διαδέχεται τον Λούκα Μπάνκι στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης και επιστρέφει σε ομάδα της Αθήνας για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια (Νέα Κηφισιά 2006-16).

Ήδη, έχει επέλθει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και πλέον απομένει η υπογραφή των συμβολαίων. Δεδομένο είναι πως η διάρκεια του συμβολαίου θα ξεπερνά το ένα έτος. Σήμερα (18/6) ή αύριο (19/6) το αργότερο θα ολοκληρωθεί και τυπικά η σύναψη της συνεργασίας η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αφορά τις επόμενες δύο σεζόν. Ο πρώην πλέον τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, αποτελεί προσωπική επιλογή του Μάκη Αγγελόπουλου.

Ωστόσο η επιλογή αυτή δεν «χειροκροτήθηκε» από την Original 21, η οποία με χθεσινή της ανακοίνωση, τάχθηκε κατά της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ απευθυνόμενοι στον Μάκη Αγγελόπουλο αλλά και στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΑΕ, Χάρη Κουτά και τους καλούν να… ξανασκεφτούν πριν την επιλογή τους.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Mάκη, Χάρη θυμάστε; Θυμάστε την πρώτη μας συνάντηση στο γραφείο του Χάρη; Εκεί που πήρε «σάρκα και οστά» μια τρελή σκέψη! Μια τρελή, δύσκολη άλλα συνάμα και τόσο γοητευτική και «γνήσια» ιδέα….