Ο Φρανκ Ριμπερί εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Φιορεντίνα.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μάλιστα αναδείχτηκε καλύτερος παίκτης της Serie A για το Σεπτέμβριο και ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, αποκάλυψε ότι οι «ερυθρόλευκοι» εκδήλωσαν ενδιαφέρον, το καλοκαίρι, για την απόκτηση του:

«Αυτά που κάνει στη Φιορεντίνα δεν με εκπλήσσουν. Τον θέλαμε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, αλλά επέλεξε τη Φιορεντίνα. Ο Φράνκ είναι ένας πρωταθλητής και ακόμη θα κάνει τη διαφορά στην Ιταλία», δήλωσε σχετικά ο Καρεμπέ στην ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com.

Ο 36χρονος άσος, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Μπάγερν Μονάχου μετά από θητεία 12 ετών, υπέγραψε το καλοκαίρι διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «βιόλα» και θα ανήκει στη Φιορεντίνα έως το καλοκαίρι του 2021 για 4.000.000 € τον χρόνο.

Για την ιστορία, ο Ριμπερί έχει φέτος 7 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ με τη φανέλα των Βιόλα, ωστόσο οι εμφανίσεις του είναι καλύτερες από τους αριθμούς του. Οντας ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του Βιντσένσο Μοντέλα, αλλά και ο δεύτερος σκόρερ της, στην προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί στις θέσεις της Ευρώπης στο Καμπιονάτο.