Κυρίως για τον Λιονέλ Μέσι και δευτερευόντως για τον Νασέρ αλ-Κελαΐφι, ισχυρό άντρα της Παρί Σεν Ζερμέν, είχε κλειστεί το φιλικό μιας μικτής ομάδας της Αλ Νασρ και της Αλ Χιλάλ απέναντι στο συγκρότημα από την πρωτεύουσα της Γαλλίας, στις 19 Ιανουαρίου.

Αλλά μαζί με το βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα και αν η γλάστρα κοστίζει 200.000.000 ευρώ το χρόνο, ακόμα καλύτερα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, λοιπόν, πρόκειται να τεθεί αντιμέτωπος με τον Μέσι, σε φιλικό.

Αν μέχρι το 2018 ήταν αυτονόητες οι μάχες μεταξύ των δύο, τουλάχιστον δις ετησίως στα «Clasico», δηλαδή μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, από τότε που ο Πορτογάλος πήγε στη Γιουβέντους αντάμωναν σε αγωνιστικό χώρο με το σταγονόμετρο. Έχουν να αναμετρηθούν από τις 8 Δεκεμβρίου του 2020, όταν, με δύο γκολ του αστεριού τους, οι «μπιανκονέρι» νίκησαν 3-0 την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. 

Η αδημονία υπάρχει και ακριβώς αυτήν την τρέλα του κόσμου εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο οι Σαουδάραβες, οι οποίοι έβγαλαν σε δημοπρασία ένα εισιτήριο με την ονομασία «Beyond Imagination», με τον κάτοχο του να έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει την τελετή απονομής στους νικητές μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, να βρεθεί στα αποδυτήρια των ομάδων, αλλά κυρίως να συναντήσει Ρονάλντο και Μέσι.

Μέχρι την Πέμπτη, λοιπόν, ο Μουσρέφ Αλ Γκαμντί, γενικός διευθυντής του ομίλου AqarOne (real estate) είναι αυτός που έχει κάνει την καλύτερη προσφορά, καθώς έχει ανέβει στα 10 εκατομμύρια ριαλ που αντιστοιχούν σε 2,66 εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο, το ποσό αναμένεται να ανέβει ακόμη περισσότερο καθώς η δημοπρασία ολοκληρώνεται στις 17 Ιανουαρίου.