Εκλεκτούς καλεσμένους είχε η εκπομπή «Betsson Sports Magazino» το Σάββατο 20 Μαΐου. Στο στούντιο του Betsson Radio και μαζί με τον Παύλο Σαχτούρη, φιλοξενήθηκαν η αρχηγός του Αλίμου ΝΑΣ Betsson, Αλεξάνδρα Ασημάκη, και ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Ζουμπουλίδης.

Οι δύο προσκεκλημένοι της εκπομπής μας ανακρίθηκαν για τα πάντα αναφορικά με το πόλο Γυναικών, την εκπληκτική πορεία της νεοφώτιστης ομάδας του Αλίμου, η οποία κατάφερε στην πρώτη της χρονιά στα μεγάλα σαλόνια να πρωταγωνιστήσει και να πάρει την πρόκριση της στην Ευρώπη για την επόμενη χρονιά.

Η αρχηγός του Αλίμου ΝΑΣ Betsson, Αλεξάνδρα Ασημάκη, και ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Ζουμπουλίδης, προχώρησαν σε αποκαλύψεις, καθότι ανακοίνωσαν στον αέρα την απόκτηση της Ίλσε Κούλχαας, η οποία την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στον ΑΝΟΓ και αποτελεί μία αθλήτρια που έχει στο παλμαρέ τις πάρα πολλούς τίτλους και είναι ικανή να ανεβάσει επίπεδο κάθε ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.



Επίσης ο πρόεδρος της ομάδας αναφέρθηκε στην μεταγραφική ενίσχυσή της για την επόμενη σεζόν, τονίζοντας ότι θα γίνουν τουλάχιστον 5 μεταγραφές για να είναι ανταγωνιστική στην Ευρώπη, ενώ η Αλεξάνδρα Ασημάκη υποστήριξε όνειρό της είναι να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο με τον Άλιμο ΝΑΣ Betsson! Είτε στην Ελλάδα είτε ακόμα και ευρωπαϊκό τίτλο!

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Ζουμπουλίδης, αποκάλυψε για την «βόμβα» που πυροδοτεί ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson: «Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές που εχει κάνει η ομάδα μας. Είναι η Ίλσε Κούλχαας, η αμυντικός της Γλυφάδας και της Εθνικής Ολλανδίας, μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές που έχει κάνει η ομάδα μας. Η καλύτερη ξένη που έχει παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αποτελεί παικτρια που είναι εκ των κορυφαίων στον κόσμο».

Από την πλευρά της η Αλεξάνδρα Ασημάκη τόνισε μεταξύ άλλων ότι όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί για δύο ακόμα χρονιές και είπε ότι: «θα ήθελα να δω την ομάδα μου να καταφέρει να κατακτήσει έναν τιτλο στην Ελλάδα και γιατί όχι στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια. Θα ήθελα να κατακτήσω έναν τίτλο με τον Άλιμο τα επόμενα χρόνια». Για την εθνική ομάδα είπε: «Νιώθω στο υψηλότερο επίπεδο και θα ήθελα να επιστρέψω στην εθνική ομάδα και να παίξω σε Ολυμπιακούς αγώνες. Είναι ένα όνειρο και θα ήθελα να παλέψω και να είμαι σε αυτήν».