Άγρια επίθεση στο σπίτι τους στο Παρίσι δέχθηκαν ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν και η σύντροφός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Actu17 που αργότερα επιβεβαίωσε και το AFP, οι εγκληματίες εισήλθαν στο κατάλυμα του Τζίτζι Ντοναρούμα σπάζοντας την πόρτα. Το ζευγάρι υπέστη βία σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία και οι δράστες έφυγαν με λεία που εκτιμάται σε περίπου 500.000 ευρώ.
 
Τόσο ο Ιταλός διεθνής τερματοφύλακας όσο και η σύντροφός του, Αλέσια Ελεφάντε, ήταν δεμένοι και κρατούνταν αιχμάλωτοι από τους ληστές, οι οποίοι μετά την αποχώρησή τους κατάφεραν να καταφύγουν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται όχι μακριά από το σπίτι τους, γύρω στις 03:20 το πρωί. Το προσωπικό του ξενοδοχείου ειδοποίησε στη συνέχεια την αστυνομία και φρόντισε το ζευγάρι, το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Ο 24χρονος Ιταλός τερματοφύλακας και η σύντροφός του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για περίθαλψη.

Επίσης, σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, ο επιστάτης του κτιρίου που έμενε ο Ντοναρούμα με την Ελεφάντε ήταν επίσης δεμένος. Η ταξιαρχία καταστολής της ληστείας (BRB) της δικαστικής αστυνομίας του Παρισιού ανέλαβε την έρευνα.