Η δολοφονία του 29χρονου στα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Δευτέρας μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, φαίνεται πως έχει ανοίξει διάπλατες τις πόρτες στη δίψα του οπαδικού κινήματος για αίμα. 

Ήδη αιωρείται η φήμη πως οι «αδελφοποιημένοι» με εκείνους της ΑΕΚ οπαδοί της Μαρσέιγ σχεδιάζουν επεισόδια με αποδέκτες οπαδούς του Παναθηναϊκού, στους οποίους καταλογίζουν συνδρομή στους χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Φαίνεται ότι οι Γάλλοι ήδη βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ η πληροφόρηση θέλει και εκείνους της Λιβόρνο να καταφτάνουν. 

Μια φήμη της τελευταίας στιγμής, εντελώς συγκεχυμένη και ως πληροφορία ανεπιβεβαίωτη, θέλει οπαδούς από τη Γερμανία, τη Λευκορωσία και τη Ρουμανία να βρίσκονται εν ευθέτω χρόνω στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. Μάλιστα, αναφερόταν ότι και οι οπαδοί της ΑΕΚ επιζητούσαν εκδίκηση για τη δολοφονία του 29χρονου και σχεδίαζαν μπαράζ επιθέσεων. Η Αστυνομία, που βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα λόγω της ελλιπούς αντίδρασης για αποτροπή των επεισοδίων το βράδυ της Δευτέρας, είναι σε κόκκινο συναγερμό με τη φημολογία, αλλά και την πληροφόρηση που ήδη έχει.