Σημαντικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας, την Πέμπτη 17 Αυγούστου (20:30), απέναντι στη Χάιντουκ πήρε ο ΠΑΟΚ, αφού δεν ηττήθηκε στο Σπλιτ (0-0), για το πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου στο Conference League. 

Εν τω συνόλω, η παρουσία της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν καλή στο τακτικό κομμάτι, ωστόσο θα μπορούσε να έχει μείνει πίσω πολύ νωρίς στο ματς αφού στο 13' ο Σίγκουρ βρήκε το δοκάρι για λογαριασμό των γηπεδούχων. Επίσης, στο πρώτο λεπτό του δεύτερου μέρους οι Κροάτες είχαν και δεύτερο δοκάρι, σε σέντρα σουτ του Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος έστειλε και μια κεφαλιά λίγο έξω από την εστία του Κοτάρσκι στο 54'. 

Ο ΠΑΟΚ, πάντως, ήταν ισότιμος μέλος στην αναμέτρηση έχοντας τις δικές του καλές στιγμές στο παιχνίδι, με την κεφαλιά του Κουλιεράκη στο 5', το πλασέ του Τσιγγάρα στο 14' και τη διπλή απειλή του Μπράντον στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά το 55', οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν στιγμές, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο «δικέφαλος» έκανε κυκλοφορία και ανά διαστήματα επέβαλε το ρυθμό του, κάτι που τον βοήθησε να πάρει την ισοπαλία. 

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα παίξει με τη Ρόζενμποργκ ή τη Χαρτς, δηλαδή την ομάδα που θα προκριθεί από άλλο ζευγάρι του τρίτου προκριματικού γύρου. Οι Νορβηγοί νίκησαν 2-1 εντός έδρας και η ρεβάνς στα Μιντλόθιανς είναι προγραμματισμένη για τις 17 Αυγούστου στις 21:45.