Ύστερα από 12 ημέρες παίχτηκε μπάλα στη Super League και το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Βόλο, σκορ 1-1, ήταν η αφετηρία της 12ης αγωνιστικής της. Παρ' ότι ο Βόλος είναι ουραγός της βαθμολογίας και ο ΟΦΗ ομάδα εξάδας, το αποτέλεσμα στο Ηράκλειο Κρήτης δεν ήταν απροσδόκητο, μια και οι Κρητικοί έφτασαν τις 6 ισοπαλίες, δηλαδή μία ανά δύο παιχνίδια. Μάλιστα, όλες έχουν σχεδόν το ίδιο μοτίβο, αν και η διαφοροποίηση -άλλος ένας λόγος που το ποδόσφαιρο είναι θελκτικό- βρίσκεται στο δράμα, αφού ο Βόλος, που έπαιζε με 10 παίκτες από τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, μετά την αποβολή του Γκαρσία, είχε δοκάρι στο 86', ενώ στις καθυστερήσεις ο VAR κατέστησε άκυρο γκολ του ΟΦΗ, ο οποίος είχε κι άλλη ευκαιρία λίγο αργότερα.  





Αυτό στο οποίο δεν υπάρχει μοτίβο, είναι το γκολ του Ισλανδού Γκούντμουντουρ Θοράρινσον στο 60', με το οποίο ο ΟΦΗ ισοφάρισε το τέρμα των φιλοξενούμενων με τον Μαξιμιλιάνο Κόμπα, στο 42'. 









Δεν υπάρχει μοτίβο, κυρίως διότι ο 31χρονος αμυντικός του ΟΦΗ παρά... τρίχα δεν πήρε μέρος στη Eurovision. Συγκεκριμένα, είχε συμμετάσχει στον ημιτελικό με το τραγούδι "Litir", ωστόσο δεν είχε καταφέρει να δει το τραγούδι του στον κορυφαίο διαγωνισμό τραγουδιού της Ευρώπης, καθώς το κοινό διάλεξε το τραγούδι "Our Choice" του Άρι Όλαφσον. Ο Θοράρινσον κατέλαβε την 4η θέση στον 1ο ημιτελικό, ενώ προκρίνονταν μόνο τα 3 πρώτα τραγούδια.