Η Euroleague έχει έξι παιχνίδια, αναμεσά τους και τις μάχες των "αιωνίων" παίρνοντας τη μερίδα του "λέοντος" στις αθλητικές μεταδόσεις.

Νίκη που θα τον "εκτοξεύσει" ψάχνει στην Ιταλία ο Παναθηναϊκός

Δεύτερο σερί δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα του Παναθηναϊκού, που ταξιδεύει στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο(21:45) για την 16η αγωνιστική της Euroleague. Οι πράσινοι προέρχονται από τεράστια νίκη στο Μονακό με το buzzer τρίποντο του Γκριγκόνις και θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους. Από την πλευρά τους οι Ιταλοί έχουν αρχίσει και βρίσκουν ρυθμό αν και βρίσκονται ακόμα πίσω βαθμολογικά, έχοντας 6-9 σε αντίθεση το "τριφύλλι" που ανέβηκε στο 8-7.

"Υποχρεωτικό διπλό" ψάχνει ο Ολυμπιακός στη Γαλλία κόντρα στη Βιλερμπάν

Με τη σειρά του ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Γαλλία για να αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν (20:45) για την 16η αγωνιστική της Euroleague. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από "κακή" ήττα κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια, όπου για 38 λεπτά είχαν τον έλεγχο του αγώνα, και τώρα ψάχνουν τη νίκη που θα τους ανεβάσει και ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά. Από τη πλευρά τους οι Γάλλοι, που δείχνουν ένα διαφορετικό πρόσωπο με τον Ποτσέκο στον πάγκο, δεν έχουν καταφέρει προς στιγμής να κάνουν κάτι αξιοσημείωτο στη διοργάνωση, όντας τελευταίοι με ρεκόρ 2-13. 

Με τέσσερις αμφίρροπες αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική της Euroleague

Με τέσσερα ακόμα παιχνίδια ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική της Euroleague. Η "χτυπημένη" από απουσίες Αναντολού Εφές υποδέχεται την καλή φέτος Μπασκόνια(19:15) στην Τουρκία με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες και να την "πιάσει" στη βαθμολογία. Στη Λιθουανία η Ζαλγκίρις υποδέχεται την ντεφορμέ Μπαρτσελόνα(20:00) με τις δύο ομάδες να έχουν στόχο να επιστρέψουν στις νίκες μετά από σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου και την Φενερμπαχτσέ που κονταροχτυπιούνται μεταξύ τους(21:15), με σκοπό να διευρύνουν το σερί τους. Τέλος, μεγάλο παιχνίδι αναμένεται στη Γερμανία ανάμεσα στη ανεβασμένη Μπάγερν Μονάχου και την πληγωμένη Μονακό, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από διαφορετικά αποτελέσματα στη 15η αγωνιστική της διοργάνωσης.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

19:15 NOVASPORTS 3 Αναντολού Εφές- Μπασκόνια Euroleague
19:30 COSMOTE SPORT 7 Σασσουόλο- Τζένοα Serie A
19:30 COSMOTE SPORT 1 Έμπολι- Λάτσιο Serie A
20:00 NOVASPORTS 5 Ζαλγκίρις Κάουνας- Μπαρτσελόνα Euroleague
20:00 COSMOTE SPORT 8 Αλ Νασρ- Αλ Ετιφάκ Saudi League
20:45 NOVASPORTS 1 Βιλερμπάν- Ολυμπιακός Euroleague
21:00 COSMOTE SPORT 9 Φούσε Βερολίνου- Λειψία Liqui Moly Bundesliga
21:15 NOVASPORTS START Άλμπα Βερολίνου- Φενερμπαχτσέ Euroleague
21:30 NOVASPORTS 6 Μπάγερν Μονάχου- Μονακό Euroleague
21:45 NOVASPORTS PRIME Αρμάνι Μιλάνο- Παναθηναϊκός Euroleague
21:45 COSMOTE SPORT 3 Μόντσα- Φιορεντίνα Serie A
21:45 COSMOTE SPORT 2 Σαλερνιτάνα- Μίλαν Serie A
22:00 NOVASPORT PREMIER Άστον Βίλα- Γουέστ Χαμ Premier League
22:30 COSMOTE SPORT 7 Μούρθια- Ουνικάχα Μάλαγα Liga Endesa
02:30 COSMOTE SPORT 4 Μπρούκλιν Νετς- Ντένβερ Νάγκετς NBA
03:00 COSMOTE SPORT 7 Χιούστον Ρόκετς- Ντάλας Μάβερικς NBA