Όλο και πιο κοντά στη λύση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Κάιλ Γκάι, με τον παίκτη να μένει εκτός αποστολής στα τελευταία παιχνίδια.

"Λύνεται" το συμβόλαιο του Κάιλ Γκάι με τον Παναθηναϊκό

Ήρθε με τεράστιες περγαμηνές στον Παναθηναϊκό μετά τις εξαιρετικές περσινές εμφανίσεις του στην Ισπανία με τη φανέλα της Μπανταλόνα ο Κάιλ Γκάι αλλά δε δείχνει να βρίσκει χώρο και χρόνο στους πράσινους. Ειδικά μετά την άφιξη του Κέντρικ Ναν στην Ελλάδα ο Εργκίν Αταμάν έδειξε πως δεν τον υπολογίζει.


Προς Ισπανία οδεύει ο Γκάι μετά το "διαζύγιο" με τον Παναθηναϊκό

Ο Αμερικάνος σούτινγκ γκάρντ που διακρίνεται για την ευστοχία του έξω από τη γραμμή των τριών πόντων δεν μπόρεσε να βρει τα πατήματα του στο "τριφύλλι" κάνοντας μόνο λίγες καλές εμφανίσεις με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να είναι έτοιμος να τερματίσει τη συνεργασία τους. Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης αν θελήσει προλαβαίνει να "κλείσει" σε ομάδα της Euroleague μέχρι να ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιστρέψει στην αγαπημένη του Ισπανία με την Τενερίφη και την πρώην ομάδα του, την Μπανταλόνα, να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.