Βαρύ είναι το κλίμα στον Άρη μετά την χθεσινό αρνητικό αποτέλεσμα με τον Αστέρα Τρίπολης, σ' ένα ματς που αν και προηγήθηκε με 0-2, είδε τους Αρκάδες να πραγματοποιούν μυθική ανατροπή και να τον υποχρεώνουν σε πικρή ήττα με 3-2 για την 16η αγωνιστική της Super League.

Σύσκεψη του Θοδωρή Καρυπίδη και... γκάζια στους αρχηγούς του Άρη


Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές συζήτησαν για το τι πήγε λάθος και έχασαν στην ουσία ένα... δικό τους ματς ενώ δεν άφησε έτσι την κατάσταση και ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων», Θεόδωρος Καρυπίδης. Σήμερα (04/01), έγινε έκτακτη σύσκεψη με τους αρχηγούς της ομάδας, Φαμπιάνο, Κουέστα, Μπράμπετς και Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Ως ανεπίτρεπτο χαρακτήρισε αυτό που συνέβη στον αγώνα με την Τρίπολη ο Θεόδωρος Καρυπίδης κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με τους αρχηγούς στους οποίους επισήμανε ότι οφείλουν οι παίκτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να δείξουν επαγγελματισμό και να ανατρέψουν την κατάσταση ενώ τους είπε χαρακτηριστικά πως «χάσατε ένα δικό σας παιχνίδι».

Συναντήθηκαν και συζήτησαν στα αποδυτήρια οι παίκτες του Άρη

Μάλιστα, τα πράγματα δεν... σταμάτησαν εκεί αφού ακολούθησε συνάντηση των ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια όπου και κουβέντιασαν για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.  Εστίασαν στο τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να... χάνονται βαθμοί όπως στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη ενώ υπήρξε και μια κουβέντα... συσπείρωσης με στόχο να υπάρξει αντίδραση αρχής γενομένης από τους κρίσιμους αγώνες που ακολουθούν με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο αντίστοιχα.