Ο ΠΑΟΚ που φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League, κλέβει τις... εντυπώσεις με το ποδόσφαιρο που παίζει και με τον επιθετικό πλουραρισμό που διαθέτει. Ενδεικτικό είναι πως οι παίκτες του Λουτσέσκου έχουν βρει 14 φορές δίχτυα στα τρία τελευταία παιχνίδια ενώ αυξάνεται ολοένα και περισσότερο ο αριθμός των σκόρερ του «δικεφάλου του βορρά».

18 διαφορετικοί σκόρερ για τον ΠΑΟΚ που... εντυπωσιάζει 

Με το γκολ που πέτυχε στην χθεσινή εμφατική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Βόλου ο Μάρκος Αντόνιο, μπήκε κι αυτός με τη σειρά του στον πίνακα των φετινών σκόρερ οι οποίοι έχουν φτάσει 18 (!) στον αριθμό. Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» που δείχνουν να έχουν ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα μέχρι στιγμής, έχουν σημειώσει 71 γκολ σε 30 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Λουτσέσκου να... τρίβει τα χέρια του για τα επιθετικά γρανάζια που διαθέτει στην ομάδα του.

Τονίζεται πως τα περισσότερα γκολ από όλους τους σκόρερ έχουν πετύχει οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κίριλ Ντεσπόντοφ όπου αμφότεροι έχουν βρει τον δρόμο για τα δίχτυα συνολικά 11 φορές μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά οι 18 σκόρερ του ΠΑΟΚ:

  1. Τόμας Μουργκ (8 γκολ)
  2. Άντριγια Ζίβκοβιτς (11 γκολ)
  3. Στέφανος Τζίμας (2 γκολ)
  4. Γιάννης Κωνσταντέλιας (7 γκολ)
  5. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης (3 γκολ)
  6. Αλί Σαμάτα (3 γκολ)
  7. Μπράντον Τόμας (8 γκολ)
  8. Μαγκομέντ Οζντόεφ (5 γκολ)
  9. Κίριλ Ντεσπόντοφ (11 γκολ)
  10. Ράφα Σοάρες (2 γκολ)
  11. Ζουάν Ζάστρε (1 γκολ)
  12. Θεοχάρης Τσιγγάρας (1 γκολ)
  13. Αμπντούλ Ραχμάν Μπαμπά (1 γκολ)
  14. Μάρκος Αντόνιο (1 γκολ)
  15. Στέφαν Σβαμπ (4 γκολ)
  16. Βιεϊρίνια (1 γκολ)
  17. Τάισον (3 γκολ)
  18. Τόμας Κεντζόρια (1 γκολ)

Οι 12 παίκτες του ΠΑΟΚ που παραμένουν... άσφαιροι 


Μέσα στους 18 παίκτες που έχουν πανηγυρίσει γκολ με την «ασπρόμαυρη» φανέλα τη φετινή σεζόν, υπάρχουν και άλλοι... 12 που ψάχνουν ακόμη τον δρόμο προς τα δίχτυα και έχουν ως στόχο να βάλουν και αυτοί με τη σειρά τους το όνομα τους στον πίνακα των σκόρερ.

Συγκεκριμένα, οι δυο τερματοφύλακες του «δικεφάλου του βορρά», Ντομινίκ Κοτάρσκι και Ζίβκο Ζίβκοβιτς Ντόουγκλας Αουγκούστο όπως και οι  Κάλεντ Νάρεϊ, Τροοστ-Εκόνγκ, Σουαλιό Μεϊτέ, Γιάννης Μιχαηλίδης, Ίβαν Νάσμπεργκ, Φελίπε Σοάρες, Λευτέρης Λύρατζης δεν έχουν καταφέρει ακόμη να πανηγυρίσουν κάποιο γκολ ενώ εκτός από τον πίνακα των σκόρερ είναι και οι Γιώργος Βρακάς και Κυριάκος Γιαξής όπου έχουν καταγράψει μόλις μία συμμετοχή. 

Με τη... φόρα που έχει ο ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά στην επίθεση του δεν αποκλείεται να δούμε τη λίστα να μεγαλώνει και να αυξηθεί ο αριθμός των παικτών που θα έχουν «τιμωρήσει» την εστία των αντιπάλων τους.