Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό (07/01, 22:00) στη Λεωφόρο για την 17η αγωνιστική της Super League, με τον Φατίχ Τερίμ να ανακοινώνει την 22μελή αποστολή του "τριφυλλιου" στην οποία βρίσκεται για πρώτη φορά ο Δημήτρης Λημνιός. Εκτός έμεινε ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ντεμπούτο για Λημνιό στην αποστολή του Παναθηναϊκού

Ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά μετά την απόκτηση του στην αποστολή του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο να ανυπομονεί να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα και να βάλει το δικό του... λιθαράκι στην επίτευξη στόχων τους οποίους έχει θέσει για τη φετινή χρονιά η ομάδα του. Από κει και πέρα, ο Χουάνκαρ επέστρεψε στην αποστολή καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και έτσι είναι ξανά διαθέσιμος  ενώ στα πλάνα του Τούρκου προπονητή συμπεριλήφθηκε ξανά ο νεαρός αμυντικός, Φικάι.

Οι παίκτες που έμειναν εκτός από την αποστολή 

Από την άλλη, εκτός απο την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες έμεινε ο Μπαρτ Σένκεφελντ όπως και οι Παλάσιος, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν που ακολουθούν θεραπεία και δεν είναι ακόμη σε θέση να αγωνιστούν. Παράλληλα, εκτός είναι και οι τιμωρημένοι Ρούμπεν Πέρεθ και Βέρμπιτς.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: 
Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Ζέκα, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Τσόκαϊ, Αϊτόρ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγεφ.