Με ξεχωριστό τρόπο ολοκληρώθηκε το 2023 και... ξεκίνησε το 2024 για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς αφού η πανέμορφη σύντροφος του, Ελισάβετ Οικονόμου του είπε το πολυπόθητο «ναι» σε πρόταση γάμου που της έκανε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ δημιούργησε ένα φαντασμαγορικό και αρκετά εντυπωσιακό σκηνικό για να κάνει πρόταση στην αγαπημένη του, με τους δυο τους να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

O ΠΑΟΚ, ο Ζίκοβιτς και οι αφιερώσεις στα γκολ! 

Η Ελισάβετ μένει στην Θεσσαλονίκη ενώ ασκεί το επάγγελμα της αισθητικού. Φυσικά, πηγαίνει αρκετά συχνά στο γήπεδο για να παρακολουθήσει και να στηρίξει δια ζώσης τον αγαπημένο της που αγωνίζεται με την «ασπρόμαυρη» φανέλα. Μάλιστα, όταν ο Ζίβκοβιτς βρίσκει δίχτυα ψάχνει αρκετές φορές την αγαπημένη του στην εξέδρα προκειμένου να της αφιερώσει το γκολ που πέτυχε. Οι δυο τους έχουν μια πολύ όμορφη σχέση ενώ συγκατοικούν τον τελευταίο χρόνο. Όσοι τους έχουν δει σε κοινή τους έξοδο λένε πως πρόκειται για ένα αρκετά αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι.

Η σύντροφος του Ζίβκοβιτς διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και με την αδελφή του Σέρβου μέσου η οποία τους επισκέπτεται συχνά στην Θεσσαλονίκη για να τους δει από κοντά και να περάσουν χρόνο μαζί ενώ έχει γνωριστεί και διατηρεί άριστες σχέσεις και με τον πατέρα του ο οποίος τυγχάνει να είναι και ο μάνατζερ του.

Η Ελισάβετ και ο ηγέτης Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ

Όπως λέγεται, η Ελισάβετ φέρεται πως έχει συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στο να βρει ο Ζίβκοβιτς τις ισορροπίες του και να είναι πιο αποδοτικός και ήρεμος μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στις προπονήσεις.



Η σχέση τους, μάλιστα, συνέβαλε τα μέγιστα στο να υπογράψει ο Σέρβος μέσος τετραετή επέκταση του συμβολαίου του με το «Δικέφαλο του Βορρά», με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να βλέπουν στο πρόσωπό του τον ηγέτη της νέας τους εποχής, σε μια χρονιά που διεκδικούν με αξιώσεις πολύ υψηλούς στόχους σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουν (πρωτάθλημα Super League, κύπελλο Ελλάδος, Conference League).

Ο Ζίβκοβιτς που διανύει αναμφίβολα μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων, έχει εξελιχτεί στον απόλυτο ηγέτη του ΠΑΟΚ και ελπίζει να... σερβίρει τα κουφέτα του γάμου του μέσα στο 2024 παρέα με το τρόπαιο του πρωταθλήματος. Άλλωστε το lovestory του με την Ελισάβετ θυμίζει αρκετά στους φίλους του ΠΑΟΚ εκείνο του Αντρέ Βιεϊρίνια με την Βάσω Βεργίδου αφού και στις δυο περιπτώσεις αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές ερωτεύτηκαν Ελληνίδες οι οποίες τους έκαναν να ρίξουν… άγκυρα στην Θεσσαλονίκη.

* Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Ontime"