Ήταν ένα αξέχαστο πρωινό, αυτό που έζησαν την Κυριακή οι φίλοι της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκατοντάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας δεν έχασαν την ευκαιρία και βρέθηκαν στην "Opap Arena" για να συναντήσουν από κοντά τον "Θεο-μά", τον ένα και μοναδικό Θωμά Μαύρο. 

Χαμός από τους οπαδούς της ΑΕΚ για τον Θωμά Μαύρο

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της "Ένωσης" βρέθηκε στην "Αγιά Σοφιά" και μοίρασε αυτόγραφα, έβγαλες εκατοντάδες φωτογραφίες, και υπέγραψε τις δύο συλλεκτικές εμφανίσεις του παρουσιάστηκαν με αφορμή και τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής της αγαπημένης του ΑΕΚ.
Υπλογίζεται ότι περισσότεροι από 2.000 φίλοι της ομάδας έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση δημιουργώντας από νωρίς ατελείωτες ουρές έξω από την επίσημη μπουτίκ της ομάδας. Δείτε χαρακτηριστικές εικόνες απ' όσα συνέβησαν το πρωί της Κυριακής στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

thomas_mavros_5
mavros_1
mavros_3
mavros_vasiki
mavros_7
mavros_6
mavros_2
mavros_georgiadis

"Λύγισε" ο Μαύρος: "Για μένα η ΑΕΚ είναι ιδέα"

Εμφανώς συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου, ο Θωμάς Μαύρος "λύγισε" τη στιγμή που κλήθηκε να μιλήσει στο παρευρισκόμενο πλήθος: "Για μένα η ΑΕΚ είναι ιδέα. Ευχαριστώ όλους όσοι οργάνωσαν αυτή την υπέροχη εκδήλωση, και βέβαια πάνω απ' όλα τον υπέροχο κόσμο της ΑΕΚ, γιατί μπορώ να πω μετά βεβαιότητος..."

Κάπου εκεί ο Θωμάς Μαύρος δάκρυσε, σταμάτησε τη ροή του λόγου του και δεν κατάφερε να συνεχίσει. Ο επίλογος γράφτηκε με τις ιαχές των φίλων της ΑΕΚ που δόνησαν το χώρο: "Ποιος, ποιος, ποιος, ο Μαύρος ο θεός"!