Στην ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής φέρεται πως προχωρά ο Παναθηναϊκός, με τον έγκυρο Τούρκο δημοσιογράφο, Ερτάν Σουζγκούν να αποκαλύπτει πως οι "πράσινοι" κινούνται για την απόκτηση του Σαμέτ Ακαϊντίν ενώ έκανε γνωστό πως έχει ήδη υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στους ανθρώπους του "τριφυλλιού" και στους εκπροσώπους του Τούρκου στόπερ στην Κωνσταντινούπολη.




Το who is who του Ακαϊντίν

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στην Τουρκία για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε η οποία και τον απέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο από την Αντάνα Ντεμίρσπορ έναντι 3,7 εκατομμυρίων ευρώ. Παρ' όλα αυτά, ο παίκτης δεν υπολογίζεται σε μεγάλο βαθμό κι ούτε έχει βρει τα λεπτά συμμετοχής που θα ήθελε στην ομάδα του.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Φενέρ, ο Ακαϊντίν έχει καταγράψει 11 συμμετοχές ενώ είναι και διεθνής με την εθνική Τουρκίας. Αξίζει να τονιστεί πως δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Μάλιστα, έπειτα από συζητήσεις και συννενοήση της ομάδας της Κωνσταντινούπολης με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, υπάρχει κοινός στόχος να δοθεί ο παίκτης δανεικός και μένει να φανεί αν θα μετακομίσει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τα πράσινα υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη του, Φατίχ Τερίμ.