Ο Λιβάι Γκαρσία, γνωστός για το εξαιρετικό άλμα που διαθέτει, "απογειώθηκε" σύμφωνα με μέτρηση της NOVA στα 2,29 μέτρα στο γκολ που σημείωσε με κεφαλιά απέναντι στον Ολυμπιακό και άνοιξε τον δρόμο για το 1-0 της ΑΕΚ στο Φάληρο.

Ο επιθετικός της "Ένωσης" που μοιάζει... σεληνιασμένος μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, βρήκε δίχτυα για πέμπτη συνεχόμενη φορά δείχνοντας πως είναι σε εξαιρετική φόρμα ενώ έφτασε τα έξι γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Στα 2,29 μέτρα το άλμα του Γκαρσία κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο 26χρονος από το Τρινινάντ και Τομπάκο εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το κόρνερ που εκτέλεσε ο Άμραμπατ στο 32ο λεπτό και με άλμα στα 2,29 μέτρα "νίκησε" την άμυνα του Ολυμπιακού στον... αέρα, στέλνοντας με δυνατή κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Πασχαλάκη για το 0-1 υπέρ των "κιτρινόμαυρων".




Κι όμως ο Γκαρσία έχει "απογειωθεί"... ψηλότερα, στα 2,70 μέτρα!

Όσο εντυπωσιακό κι αν ακούγονται τα 2,29 μέτρα, ο Γκαρσία έχει πετύχει ακόμη υψηλότερα άλματα στο παρελθόν δείχνοντας τα εξαιρετικά προσόντα που διαθέτει τα οποία τον κάνουν να μην έχει... αντίπαλο στον "αέρα".

Συγκεκριμένα, ο σέντερ φορ της ΑΕΚ είχε κάνει το... ασύλληπτο τον Οκτώβριο του 2021 όταν και "απογειώθηκε" στα 2,70 (!) μέτρα στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με τον Παναιτωλικό σε γκολ με κεφαλιά αφήνοντας άπαντες άφωνους με το επίτευγμα του. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που τον σύγκριναν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο...





Μετά τα 2,70 μέτρα, έκανε και άλμα 2,40 την ίδια χρονιά

Το 2021 φαίνεται πως ήταν και η χρονιά του για τα "εξωγήινα" άλματα του, αφού είχε φτάσει στα 2,40 μέτρα σε κεφαλιά που είχε πετύχει κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης σε εκτός έδρας ματς Νοεμβρίου το ίδιο έτος, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την εντυπωσιακή αλτικότητα που διαθέτει και τον κάνει αν μη τι άλλο να ξεχωρίζει.